Opinió Grups Municipals
Publicat el 14.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Junts x Catalunya - (setembre-octubre 2019). La defensa del Medi Ambient i de la Seguretat, dues de les nostres prioritats
  • Des del primer Ple ordinari de juny hem volgut intentar abordar la defensa del medi ambient i la sostenibilitat des d'una perspectiva integral: defensa dels drets dels animals, defensa del paisatge i del patrimoni natural i finalment des d'un punt de vista de l'emergència climàtica que viu actualment el món. Tot això sense oblidar la importància del reciclatge, on gràcies a molts diversos governs municipals podem dir que som un dels municipis que millor recicla.

    Al Ple de juny es va aprovar la moció que vam presentar en defensa dels drets dels animals, on es vol posar els seus drets en un punt central de les polítiques a nivell municipal i supramunicipal. JUGA UN PAPER CRUCIAL EN LES NOSTRES PRIORITATS EL TEMA DE LA SEGURETAT, ESTEM TREBALLANT CONJUNTAMENT AMB ELS ALTRES GRUPS MUNICIPALS UNA MOCIÓ PER COMBATRE ELS ROBATORIS EN LES CASES Al Ple d'octubre, i després de més d'un mes preparant la moció conjuntament amb altres grups municipals estem en condicions de portar una moció en defensa del paisatge d'Argentona, recuperant la Carta del Paisatge de la Conca de la Riera d'Argentona, un document que aporta mesures per dissimular l'impacte paisatgístic de les naus industrials, hivernacles, etc. Així com proposem dur a terme mesures per mitigar l'impacte de les torres d'electricitat al municipi.

    Aquesta moció ha de servir, si finalment s'aprova i es compleix, per tenir un terme municipal amb molta més bellesa estètica, que és una de les nostres preocupacions. També aportem una moció per comprometre a l'Ajuntament d'Argentona en la seva lluita contra la crisi climàtica mundial que vivim, adherint-nos a les reivindicacions del moviment Fridays for future. També juga un paper crucial en les nostres prioritats el tema de la seguretat, estem treballant conjuntament amb els altres grups municipals una moció per combatre els robatoris en les cases, i sobretot intentarem fer la deguda feina en el Consell de Seguretat, òrgan que ha de tractar aquestes qüestions.

    Aprofitem per agrair a la nostra policia local la bona feina en aquest aspecte

    Article publicat al Cap de Creus

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800