Opinió Grups Municipals
Publicat el 14.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Junts per Catalunya - (juny-juliol 2019) Tornem a les institucions després de quatre anys.
  • El passat dia 15 de juny va ser un dia important per a Junts per Catalunya. Tornem a ser presents a l'Ajuntament d'Argentona després de quatre anys de travessia pel desert. Això naturalment ens resulta molt il•lusionant, doncs després de quatre anys de silenci, els votants de centre ampli d'Argentona tornen a tenir una candidatura que els representa. Així ho farem a partir d'ara als plens municipals i allà on faci falta, defensant els interessos generals d'Argentona.

    Volem donar les gràcies a les 725 persones que ens van fer confiança el passat 26 de maig a les eleccions municipals, cosa que ens ha permès treure dos regidors, en Bernat Calvo Català i la Cristina Maynou i Casanovas, que es posen a disposició dels vilatans d'Argentona. DESITGEM I ESPEREM QUE EL NOU GOVERN MUNICIPAL GOVERNI PER A TOTS ELS ARGENTONINS I TENINT EN COMPTE LES DIFERENTS SENSIBILITATS IDEOLÒGIQUES QUE ES VIUEN AL MUNICIPI Després de diverses reunions vam creure necessari que calia abstenir-se respecte a l'elecció de l'alcalde d'Argentona, creiem que no es donen les circumstàncies per entrar pròpiament al govern, però tampoc volíem impedir complir amb una voluntat força majoritària dels argentonins que van fer confiança a Unitat.

    La nostra assemblea va decidir per àmplia majoria estar a l'oposició si bé amb un acord de governabilitat amb Unitat que és el que ha permès no posar impediment a la investidura de l'Eudald Calvo com a alcalde, si bé això no treu que estarem molt atents a tot el que passi en el govern. Desitgem i esperem que el nou govern municipal governi per a tots els argentonins i tenint en compte les diferents sensibilitats ideològiques que es viuen al municipi i que estan representades al plenari municipal. Esperem doncs que hi hagi una voluntat clara del govern de parlar i negociar amb els demés grups municipals per fer possible aquest desig de governar per a tot el poble.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800