Opinió Grups Municipals
Publicat el 14.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
PSC - (juny-juliol 2019) Treballarem per aconseguir el que Argentona necessita
  • Hem constituït un nou ajuntament després que els veïns i veïnes han expressat la voluntat popular per un nou mandat en les eleccions municipals de maig. Felicitem el nou alcalde i a la seva formació política Unitat-Acord Municipal pel resultat. Felicitem també els nous regidors i regidores, siguin al govern o siguin a l'oposició. A tots els desitgem sort i encerts en l'exercici de la seva responsabilitat com a servidors públics.

    Els socialistes hem pujat en nombre de vots, passant de 576 a 847, i també en percentatge de vots, passant de l'11% al 13%. Ara som la tercera força política local. Aquests resultats els considerem bons i ens encoratgen a continuar treballant per assolir el desitjat canvi del govern d'Argentona que vam propugnar durant la campanya. Tot i ser un bon resultat no ha estat suficient. Assumim el compromís de treballar per defensar els interessos de tots els nostres veïns, per mantenir la confiança dels qui ens han donat suport i per intentar, amb la nostra tasca diària, arreglar la infinitat de problemes que el nostre poble té enquistats, aturats o sense solució a la vista.

    ELS SOCIALISTES SOM LA TERCERA FORÇA POLÍTICA I HEM PUJAT EN NOMBRE DE VOTS I EN PERCENTATGE Al govern li demanem transparència, eficàcia, dedicació, empatia i el compliment de la legalitat. A canvi els oferim la nostra col•laboració, ja que entenem que l'arribada de cares noves bé carregada d'il•lusió, de ganes de treballar i de necessitat d'un canvi de tarannà.

    També hem de dir que el nostre vot de confiança és limitat i resta a l'expectativa de comprovar si les intencions de canvi de maneres de fer és real o només es tradueix en una venda de fum. Al nou govern és inevitable que els fem una primera critica. Es podien haver treballat una mica més la paritat, oi? La seva foto és un exemple del patriarcat més ranci. Només hi ha dues dones en un total de vuit electes. Als altres grups de l'oposició els diem que esperem una total col•laboració entre totes quatre forces, per aconseguir, des del paper que ara ens toca jugar, un canvi en el model de poble, que ajudi a millorar la vida dels nostres veïns. No havent estat possible formar el govern que haguéssim volgut per al nostre poble, treballarem des de l'oposició per aconseguir el que Argentona es mereix i necessita

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800