Propostes
Publicat el 12.06.2019
Exposició: Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal. Cal·ligrafia puntual
 • Dates: 
  Del 5 de juliol al 8 de setembre
 • Horari: 
  Dimarts a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h
  Dissabtes d'11h a 14h i de 17h a 20h
  Diumenges i festius d'11h a 14h
  Dilluns tancat
 • Lloc: 
  Museu del Càntir d'Argentona
 • Organitza:
  Museu del Càntir d'Argentona
 • Preu: 
  gratuït
 • Web: 
  www.museucantir.org
 • Aquesta exposició és una reflexió, una síntesi entre estructures geomètriques (cos) i lletres, números i punts (pell) que es transformen en un llenguatge reiteratiu, basat en multitud d'elements amb volum i  elements escrits sobre la superfície blanca del gres o la porcellana, en la que hi prolifera un patró que es repeteix de manera simultània però cada peça és diferent, oferint un llenguatge visualment abstracte i alhora una lectura  descriptiva.

  Per primer cop, hem iniciat en el nostre llenguatge les formes triangulars,   les hem desestructurat deixant la triangulació al servei de lletres i  números i al mateix temps reomplint-les de petites cal·ligrafies o de ratlles de colors, que ajuden a definir més les formes de les escultures. També hem volgut continuar amb les peces circulars, mes pròpies de la nostra expressió i mantenir  els  punts com element reiteratiu.  

  El procés de creació de la nostra obra és fruit del treball d'equip de tots dos. La nostra metodologia de treball és: dos pensaments, més comunicació, més debat i el resultat és la materialització a quatre mans de cada obra.

  Intentem que les nostres obres convidin a la contemplació i a la reflexió, per tal que l'espectador pugui trobar, en la ceràmica, un llenguatge dins l'art contemporani.

  estructura lletrejada

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800