Opinió Grups Municipals
Publicat el 10.04.2019
PSC - Argentona ens uneix
  • Les properes eleccions municipals posaran a les nostres mans el futur d'Argentona. Arriba l'hora de decidir si volem la igualtat d'oportunitats o les promeses del populisme nacionalista o les de la dreta espanyola. Haurem de decidir si volem eixamplar el model de convivència i integració o ac-ceptarem que vaigi creixent la crispació i la divisió del poble.

    Els socialistes us invitem a participar per construir un poble de convivència i inclusió de la vila i de tots els veinats i grups d'edat o procedències. Argentona és el que ens uneix. Volem construir un poble millor, amb dret a rebre serveis de primera i amb un Ajuntament gestionat eficientment i respectuós amb els vilatans. Aconseguir un habitatge digne i socialitzar i respectar l'espai públic són algunes de les nostres preocupacions prioritàries.

    Per aconseguir serveis de qualitat reclamarem a la Generalitat el compliment de les seves obliga-cions de finançament (escoles bressol, sanitat...). Promourem l'ocupació de qualitat, especialment per als joves, i afavorirem la competitivitat del comerç local i el turisme. Prioritzarem un projecte per a la gent gran des de la participació i l'atenció de qualitat, garantint-els una ciutadania activa i parti-cipativa, vetllant pels seus serveis d'atenció i de proximitat.

    La dinamització i el desenvolupament cultural d'Argentona i de l'esport, ja sigui de competició, per a la salut, la convivència o la participació són eixos vertebradors de la convivència. Les polítiques de cooperació i de solidaritat són un altre eix de la nostra activitat. Ens proposem la garantia d'inclusió i integració, reconeixent la diversitat i defensant la igualtat d'oportunitats.

    Estem oberts a la col•laboració de tothom per solucionar els problemes d'Argentona, fugint de les radicalitats populistes que només es tradueixen en la inoperància actual que patim.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800