Opinió Grups Municipals
Publicat el 24.07.2018
ICV - Catalunya en comú
  • El cap de setmana de l'1 de juliol, Catalunya en Comú, en una votació de militants i simpatitzants, elegia els càrrecs representatius de la formació a nivell de tot Catalunya. Al mateix temps, a Argentona es posava en marxa el grup motor local de Catalunya en Comú.

    Aquest fet implica dues coses: a) que a les properes eleccions municipals -si la militància ho creu convenient- hi haurà candidatura de Catalunya en Comú a Argentona i b) que les sigles ICV no apareixeran entre les paperetes per votar a Argentona ni arreu de Catalunya.

    ICV segueix existint com a partit polític, però a partir d'ara participarà a les eleccions sota la marca de Catalunya en Comú. El mateix passa a tot Catalunya amb EUiA i Podem, que són formacions de la confluència, junt amb ICV, de Catalunya en Comú.

    En definitiva, aquestes formacions de l'esquerra catalana decideixen exportar al conjunt de Catalunya la fórmula que ha permès governar a Barcelona capital i altres ciutats del territori català.

    Quan aquest butlletí hagi sortit al carrer, s'haurà fet un acte de presentació de Catalunya en Comú a Argentona. Aquesta presentació no implica que a hores d'ara hi hagi una candidatura definida, sinó tan sols que, en el cas d'Argentona i de cara a les municipals del 2019, Iniciativa per Catalunya Verds - Compromís per la independència es converteix en Catalunya en Comú.

    Fins arribar a la data de les eleccions municipals s'anirà perfilant el qui, el què i el com de la candidatura. Començarem un procés d'assemblees en les quals volem que hi participin els argentonins i les argentonines que s'hi sentin afins.

    Fem una crida a participar a les assemblees que s'aniran celebrant periòdicament. Catalunya en Comú a Argentona serà el que entre tots i totes decidim que sigui, només cal que fem que sigui possible.

    Bona Festa Major per a tothom!

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800