Opinió Grups Municipals
Publicat el 24.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
PSC - A Argentona li cal un canvi
  • Finalitzem el curs polític. Els socialistes vam començar-lo formant part d'un govern progressista i l'acabem a l'oposició. Els qui es diuen “defensors de la democràcia”, van decidir que, si no estripàvem el carnet, no érem dignes de governar el poble. Nosaltres prioritzàvem l'empenta a les polítiques socials i d'igualtat, tan necessàries. Amb transparència i participació. Volíem fer realitat els equipaments: la biblioteca pública, el mercat. Ens unia un programa per al poble. Ens feia il·lusió i ens en sentien orgullosos

    Arribà el dia en què el poble d'Argentona va deixar de ser la prioritat dels socis de govern. Només els importà la unilateralitat d'un procés que no ha millorat gens la vida dels vilatans. Un procés que ha fracassat, com ells mateixos estan reconeixent, amb la boca petita.

    El curs acaba també amb el flamant govern del PSOE i amb la voluntat de rebaixar el conflicte a Catalunya. Havia començat amb el govern del PP, un partit corrupte sostingut per un altre d'incendiari i tòxic per la convivència: Cs. Els socialistes ja governem a favor de la regeneració de les nostres institucions, mentre el populisme proclamava la decadència de l'Estat social i democràtic de dret.

    Som conscients que cal treballar amb la voluntat de governar per a tots els vilatans. Des de l'entesa i l'acord amb els qui no pensen com nosaltres. El govern d'Espanya comença a dialogar amb la Generalitat. Però a Argentona continuem tenint el poble segrestat per uns grups que només governen per una minoria dels vilatans i menystenen la resta. El govern, minoritari, està força paralitzat i no executa les inversions.

    Al PSC treballem perquè Argentona canviï i per fer el canvi de debò, liderat pels socialistes, quan finalitzi el curs vinent amb les eleccions municipals. Prioritzarem la gestió municipal, farem els equipaments i les obres necessàries i practicarem polítiques d'igualtat i de discriminació positiva envers els col·lectius més desafavorits. Comptem amb tots els vilatans, vinguin d'on vinguin i pensin com pensin, que comparteixin aquestes prioritats!

    Argentona té l'oportunitat de fer un canvi de debò, amb un govern liderat pels socialistes. Si vols formar part d'aquest canvi, envia'ns un WhatsApp.

    Article publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800