Opinió Grups Municipals
Publicat el 21.03.2017
PP - Hem d'acabar amb els robatoris
  • Des de 2013, hem avisat de la gran quantitat de robatoris que sofrim a Argentona. No solament la quantitat de robatoris, sinó la quantitat d'intents de robatori. Presentem en 2013 una moció per instal•lar càmeres de seguretat que recentment van suprimir els altres partits. Fa uns dies, vam veure com la Generalitat avisava de l'ona de robatoris que hi ha en cases del Maresme. Portem anys avisant i esperem que no sigui tard perquè els altres partits obrin els ulls i vegin la realitat. Una realitat que el PP va advertir però van ignorar.

    Tornarem a presentar la moció per instal•lar càmeres de seguretat, esperem comptar amb la resta de partits. Es tracta d'un tema que pretén solucionar un problema de tots.

    Durante los últimos días hemos visto una noticia que nos ha dolido y decepcionado. Hemos visto a miembros de otros partidos, exalcaldes y exconcejales (Tots per Argentona y CiU) acusados de malversar. La magistrada del Juzgado de Instrucción número 4 de Mataró ha acordado la apertura del juicio oral contra Masó, Collet, Mendoza y Armengol para la gestión de Argentona Projectes durante el mandato 2007-2011.

    Si se tratara de un miembro del Partido Popular, ya habrían pedido nuestra dimisión y estarían pidiendo explicaciones. Nosotros no somos como ellos, no pedimos que dimitan, debe salir de ellos. Si este caso hubiera sucedido en nuestro partido, nuestro concejal ya habría dimitido. Eso si, no estamos a favor de que el Ayuntamiento tenga que pagar abogados y costas de este proceso judicial. No se puede extraer el dinero de los ciudadanos para pagar algo que el conjunto de los argentonins no tiene la culpa.

    Lo primero, Argentona.

    Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800