Biblioteca
Literatura
Tertúlia Literària
L'edat de ferro, de J.M. Coetzee
edat

Premi Llibreter de Narrativa 2003
Premi Nobel de Literatura

SINOPSI

Només la valentia, la lucidesa, l'amor i l'estranya companyia d'un rodamón li donaran les forces per afrontar amb dignitat el que li queda de vida i escriure una llarga carta a la seva filla, que fa anys que ha marxat a Amèrica. A través d'aquesta carta, la senyora Curren gosarà, ara sí, estimar-la, perdonar els vius i morir sense amargor.

Amb milers de lectors a tot el món i guanyadora del Premi Llibreter 2003, L'edat de ferro ha estat reconeguda internacionalment per la crítica com una novel·la insuperable, d'una qualitat excepcional.

J. M. Coetzee

J. M. Coetzee (Ciutat del Cap, 1940) va estudiar ciències informàtiques i filologia a Sud-àfrica i als Estats Units. La seva primera novel·la va ser Dusklands, seguida d'In the Heart of the Country, que va guanyar el premi literari més important de Sud-àfrica, el CNA.

És autor també d'Esperant els bàrbars -guardonada amb el CNA, el Geoffrey Faber Memorial Prize i el James Tait Black Memorial Prize-, Vida i època de Michael K (Booker Prize i Prix Étranger Fémina), The Master of Petersburg, Les vides dels animals, Desgràcia (Booker Prize), L'edat de ferro (Premi Llibreter 2003), Elizabeth Costello, Foe i Home lent, i és autor dels llibres de memòries Infantesa: Escenes de la vida a províncies i Joventut.

A J. M. Coetzee li van concedir el Jerusalem Prize l'any 1987, el Lannan de Ficció el 1998 i, el 2003, el Premi Nobel de Literatura en reconeixement a una llarga trajectòria d'una qualitat literària indiscutible.

Dimarts
26
abril
2022
19h
Lloc Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800