Opinió Grups Municipals
Publicat el 24.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Tots per Argentona - Il·lusió i empenta a parts iguals
  • Tots per Argentona és una anomalia política. El més normal o, si més no, el més esperable, seria que els partits polítics portessin la gestió dels ajuntaments, administressin tot el que és públic i canalitzessin la participació dels ciutadans per tal de donar un servei eficient i transparent que millori la qualitat de vida.

    Però això està canviant a molts municipis de Catalunya i els veïns s'agrupen i s'organitzen sense intermediaris, per a posar en comú les debilitats i amenaces que tenim en els nostres pobles i mobilitzar les fortaleses i oportunitats per superar-les. I això es fa des de la diversitat, el respecte, i compartint punts de vista diferents perquè la societat és plural i complexa. És el que ara se'n diu empoderament de la ciutadania i que des del moviment del 15M va agafar més embranzida.

    A Argentona aquests plantejaments es van concretar des del 2006 en aquesta agrupació d'electors que ens diem Tots per Argentona i que elecció rere elecció hem guanyat la confiança dels argentonins i argentonines. I la nostra fórmula no té secret: Il·lusió i empenta. Il·lusió per pensar i somniar solucions als problemes del dia a dia del nostre poble. Sense il·lusió no hi ha esperança, i nosaltres, després de 12 anys, mantenim i renovem l'esperança en què un poble millor és possible. És l'energia que ens manté vius.

    I per altra banda, empenta. Empenta per treballar, concretar i materialitzar tota aquesta il·lusió en projectes que millorin el nostre entorn i facin més còmodes i riques les relacions socials. Perquè només treballant, i fent-ho amb esperit de servei, acaba servint d'alguna cosa la il·lusió.

    Aquesta és la nostra essència que volem compartir i millorar amb la implicació de cada vegada més vilatans. Lluny de defallir, ens sentim més forts que mai si aconseguim que vosaltres, que ens llegiu, volgueu participar en la mesura que sigui d'aquest projecte comú que es diu Argentona.

    Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800