Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.12.2016
Tots per Argentona - El 2016 ja s'ha fos!
  • En acabar el 2015 i quan el Govern ens va presentar el que havien pressupostat de despeses i inversions per al 2016 els vam donar la confiança amb recança abstenint-nos en la votació d'aquell Pressupost. La recança venia motivada perquè no ens havien acceptat pràcticament cap de les propostes que els havíem fet respecte al que crèiem que eren millores en els serveis a la ciutadania, i perquè d'entrada no ens mereixien la confiança necessària.

    Just al cap d'un any d'aquella recança la realitat, tristament, se'ns ha evidenciat. Argentona té un Govern fluix, molt fluix, sense trempera: un Govern de «qui passa any empeny». Això és el que hi ha.

    Ho patim els ciutadans en la seva nul·la capacitat de resposta davant problemà- tiques que fa temps es plantegen: no es dóna solució a la renovació de parcs infantils (els tenim vells i atrotinats), no es dóna resposta a la petició de veïns per a la creació del parc per a gossos, no han trobat cap solució a la neteja de carrers pel que fa a les cagarades dels gossos, ineficaços totalment per resoldre la problemàtica ocasionada per un club de fumadors respecte al qual els veïns es queixen que s'ha convertit en un centre de tràfic de droga i per tant punt de conflictes i de pràctiques poc recomanables,... i de les inversions en obres que es van comprometre a fer com la Urbanització del carrer Josep Solé, la remodelació de l'entrada de les Ginesteres (compromesos en fer una consulta veïnal), la primera fase d'obres de Can Raimí, la renovació de la Plaça de Vendre.... Res de res!

    Són, això sí, el Govern de les paraules, dels gestos: d'obrir (?!) l'Ajuntament el 12 d'octubre i el 6 de desembre actes simbòlics que celebrem), però no n'hi ha prou, ja que el que realment és important, els fets, ens trobem que el 2016 s'ha fos un dia rere l'altre i Argentona s'ha envellit en la seva fesomia i en la seva essència, amb una preocupant inactivitat dels quatre partits que conformen aquest Govern.

    Això, però, no impedeix que des de Tots per Argentona, us vulguem desitjar a tothom unes bones festes, i un nou any 2017 amb molta salut.

    Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800