Opinió Grups Municipals
Publicat el 30.04.2016
PSC - Les urbanitzacions existeixen
  • En el ple de març es van presentar diverses mocions per millorar els espais de les Ginesteres, mocions que, cal dir-ho, empenyien al govern a fer el que ja s'havia compromès a fer, compromís avalat pel pressupost municipal, ja que inclou una partida per a la seva execució. En tot cas la ignorància del grup de l'oposició que les va presentar o la voluntat infantil de penjar-se medalletes, no exclou la riquesa del debat i aquest no és un altre que situar les nostres urbanitzacions en el mapa d'Argentona... i en el pressupost municipal.

    Així doncs, la voluntat del govern, i especialment del nostre grup, és la de continuar avançant en la millora de les urbanitzacions d'Argentona, no només des de l'acció urbanística, sinó també des de la vessant social. És a dir, que les persones que hi viuen deixin de sentir-se «vilatans de segona». L'exemple de l’èxit de la transformació del barri del Cros és la constatació de què l'esforç val la pena, ja que la transformació urbana es tradueix en una millora de la seva cohesió social i apropa aquest al nucli central de la vila, en el sentit humà del terme, i a l'inrevés. No obstant això, en aquest poble tenim visions clarament diferenciades sobre el paper de les urbanitzacions, i per alguns, aquestes han estat peces de debat polític amb l’únic objectiu d'erosionar governs, i ara sembla que amb el nou perfil polític del ple municipal, algunes formacions han pres el relleu a d'altres ja desaparegudes en l'aconseguiment d'aquest objectiu, que lluny d'afavorir el diàleg, peça clau en la convivència d'Argentona , atien els focs de la divisió i de la confrontació. Esperem que aquest cop, aquesta estratègia fracassi.

    A Argentona les urbanitzacions existeixen, a l'Argentona de les persones que estem construint no podem mirar cap a un altre cantó ignorant la realitat humana que les urbanitzacions representen. Nosaltres no ho farem.

    Publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800