Cultura i Festes
Festa Major
DIVENDRES , 5 D'AGOST

cursa

37a CURSA POPULAR, de 5 km. de recorregut

A les 9.30 h, des de la Plaça Nova

Per veure el recorregut, consulteu el mapa.

Beguda, síndria i diplomes per a tots els participants. Més informació a www.argentona.cat. Inscripcions anticipades: A partir del 20 de juliol, a l'Ajuntament, de 9 a 14 h. Inscripcions el mateix dia: A la Plaça Nova, al punt de sortida, una hora abans de l'activitat.

Patrocina: La Teva Barra i Fleca Casas. Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL


festa major estiu


XERINGADA FAMILIAR i FESTA de l'ESCUMA per a tothom

A les 12 h, a la Plaça Nova

Enguany Jaume Barri ens animarà la xeringada on la música, l'aigua, l'escuma, els globus d'aigua, pilotes gegants i sobretot vosaltres sereu els protagonistes. Només caldrà que porteu la xeringa de casa i us remulleu d'allò més!

Col·labora: Servei de Neteja Pere i Àngel sl, Comissió de Festes de Sant Miquel del Cros i Bar de la Plaça



cap ni peus

CIRC amb Ni Cap ni Peus de Circ Vermut

A les 17.45 h, a l'escola Bernat Riudemeia, 

Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines: la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d'objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, a més d'un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.


CERCAVILA de carrer amb Traps de la Cia. Efímer

A les 18.30 h, des de l'Escola Bernat Riudemeia fins l'Escola Argentona

Tres dracs de drap, com si siguessin de peluix, es barrejaran entre el públic i jugaran amb grans i petits, fent balls divertits i emten sons que els fan entranyables i afables.

traps


CONCERT FAMILIAR amb Orelles de Xocolata.

A les 19.15 h, a l'Escola Argentona, acte de Garrinada

Ens oferiran un concert-espectacle per a públic familiar, on tan grans com petits a banda d'escoltar música moderna en directe, durant el concert també aprendran nocions bàsiques d'elements musicals (instruments, ritmes, artistes de l’època…). Amb La Xocobanda aconseguiran apropar la música contemporània als més petits a través de l'afició i l'entusiasme dels seus pares.

Organitza: Garrinada i Ajuntament d'Argentona.


CONCERTS A CAN DORO, amb Pep Lladó que ens porta el seu projecte “Després de la Rumba”

A les 20 h

Els temes de “Després de la rumba” són la conseqüència evolutiva del repertori d'AI AI AI. Beuen de les mateixes fonts i volen arribar als mateixos llocs però, en canvi, aquest és un disc que, segons Lladó, potser no es pot etiquetar com a “rumbero”, d'aquí el títol que li ha posat.

Col·labora: DCM Argentona, Bar Crismi i La Teva Barra.


SOPAR POPULAR "Crucifixió de garrins"

A les 21h, a l'Escola Argentona, acte de Garrinada.

El porc a l'ast més estiuenc del Maresme és ja una tradició i un plat d'excepció que només es pot tastar un cop l'any. Els tiquets costen 10€ i es poden adquirir tant als comerços del poble com a la barra. S'acaben d'hora! Es recomana que cadascú porti els seus plats i coberts de casa (hi ha un servei de lloguer)

Col·laboren: Embotits Pannon, Fleca Casas, Carns Selectes Pilar, Granja El Tramvia, La Teca - Canelons i Croquetes, La Teva Barra


naufrags


TEATRE DE CARRER amb Nàufrags de La Industrial Teatrera

A les 21.30 h, a la Plaça de l'Església, 

Un espectacle en clau de clown que fa homenatge a tots els viatgers que alguna vegada s'han sentit nàufrags. Nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen i que troben missatges a la deriva que amaguen altres vides. Perquè la vida està feta de petits naufragis...


correfoc

CORREFOC DE BÈSTIES

A les 22.30 h, des de la Plaça del Molí, 

Amb La Polseguera dels Diables d'Argentona i El Pork del Clot dels Diables del Clot. Per veure el recorregut, consulteu el mapa.

A càrrec de: Diables d'Argentona. Col·labora: La Teca i 121 Energy 


anxovetes


HAVANERES I CREMAT amb el grup Les Anxovetes

A les 23 h, a la pista del Centre Parroquial

A la mitja part hi haurà ron cremat. Un grup d'havaneres format íntegrament per veus femenines i maridadades amb una guitarra i un contrabaix. Les anxovetes és sinònim de frescor, sinceritat, assaborint cada tema amb el seu punt de salabror. Una singular formació que actuarà oferint al públic el repertori d'havaneres clàssic i tradicional.

Col·labora: Centre Parroquial.


CONCERTS amb Muyayo Rif, Esne Beltza i DJ Plan B

A les 24 h, a l'Escola Argentona, acte de Garrinada

Muyayo Rif uns grans del mestissatge, que tornen després de molts anys a Argentona per arrencar una nit dedicada a aquest estil. Esne Beltza a Euskal Herria són un autèntic fenomen que fa anys que dura. El seu estil és una inclassificable barreja d'estils que van del reggae al folk i de la trikitixa al DJ, promet ser una bomba d'adrenalina en directe. DJ Plan B és un dels DJ més populars dels països catalans, un geni de la barreja i l'experimentació que és sinònim de diversió i festa.


soulmachine

CONCERT amb La Soul Machine.

A les 00.30 h, a la Plaça Nova, 

Aquesta banda de Falset desplegarà tot l'arsenal de soul, funk i rhythm & blues que podem trobar-nos al seu disc “Terra negra”, un homenatge a la seva zona, el Priorat. ns aproparà les seves versions preferides, però sobretot ens descobriran com sonen les seves composicions pròpies. Una nit ideal pels amants de la música negra amb energia, anima i cor.

Col·labora: Restaurant Sant Jaume i Bar la Plaça.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
5
agost
2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800