Cultura i Festes
Garrinada 2016
DIMECRES 5 D'AGOST

19:15h - Concert familiar amb Orelles de Xocolata

Perquè els més petits també tenen dret a divertir-se, el col·lectiu Orella Activa porta aquest espectacle on es toquen cançons mítiques i grans hits adaptats pels nens. Per tant, diversió per a tota la familia!

21:00h a 23:15 – Sopar Popular. “Crucifixió dels garrins”

El porc a l'ast més estiuenc del Maresme és ja una tradició i un plat d'excepció que només es pot tastar un cop l'any. Els tiquets costen 10€ i es poden adquirir tant als comerços del poble com a la barra. S'acaben d'hora! Es recomana que cadascú porti els seus plats i coberts de casa (hi ha un servei de lloguer).

00:00h – 05:00h – Concerts de La Garrinada

  • Muyayo Rif (Mestissatge/Cornellà)

Si voleu saber com s'aplica la festa en un concert només cal que els busqueu a Youtube o bé vingueu a veure'ls en directe. Uns coneguts per tothom, uns grans del mestissatge, que tornen després de molts anys a Argentona per arrencar una nit especialment dedicada a aquest estil.

muyayo rif

  • Esne Beltza (Mestissatge/Euskal Herria)

Potser aquest nom no és conegut per tothom a Catalunya, però a Euskal Herria són un autèntic fenomen que fa anys que dura. El seu estil és una inclassificable barreja d'estils que van del reggae al folk i de la trikitixa al DJ. Aquest any presenten Esna (5Gora, 2015) un doble disc farcit de col·laboracions i que promet ser una bomba d'adrenalina en directe.

esne beltza

  • DJ Plan B (Mash-up i Freestyle/País Valencià)

És clar que la nit del dia 5 tindrà un fil conductor de mestissatge. Per acabar, un dels DJ més populars dels països catalans, un geni de la barreja i la experimentació que és sinònim de diversió i festa.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
5
agost
2016
19:15h
Hora 19.15 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800