Igualtat i Cooperació
Dia internacional d'acció per la salut de les dones
Pels entorns naturals d'Argentona.
Vivim el cos sense pressions estètiques!

Dia Salut de les DonesLa regidoria d'Igualtat inicia una campanya de sensibilització amb motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones.  Amb aquesta activitat és pretén reivindicar una societat més igualitària i lliure de sexisme, a més a més,   de  reflexionar sobre els models estètics imposats per la societat de consum que vivim.

La pressió estètica  utilitza el cos de les dones com un producte de consum   creant un model  de feminitat  que  confon   rejoveniment amb  salut.  Es així com la indústria potencia una  vivència del propi cos com a un problema que ha de ser millorat contínuament.

El proper dia 2 de juny a les 9 hores, es realizarà una sortida a les fonts d'Argentona del Projecte "Si Sortim Millorem" 

De forma conjunta les regidories d'Esport i Igualtat organitzen  una caminada popular pels entorns naturals dels veïnats de Lladó, Madà i el Cros, que tindrà lloc el proper diumenge 12 de juny a les 9.30 h a la Plaça Nova  amb el lema " Per una vivència saludable del propi cos”.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
28
maig
2016
Organitza Ajuntament d'Argentona
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800