Cultura i Festes
Teatre
Animals de companyia. Temporada de tardor 2015 La Sala
Comèdia realista

Animals de companyia

SINOPSI
Una colla d'amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d'haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú.

En un to de comèdia realista, l'obra posa en dubte el valor de l'amistat. És la constatació que la solitud i la necessitat d'afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.

Durant dos mesos, l'Estel Solé va reunir als cinc actors de l'espectacle per iniciar els assajos d'una obra que encara no estava escrita i de la qual no en sabíem ni l'argument, ni els personatges, ni el final.. Els actors no creaven diàlegs ni situacions, sinó que escrivien aquelles sensacions i emocions que havien sentit durant cada exercici. A partir d'aquest material emocional i potser més inconscient, l'Estel va començar a escriure l'obra. Un procés que va durar mesos i del qual, finalment, en va sorgir Animals de companyia.



Fitxa tècnica

Dramatúrgia: Estel Solé
Direcció: Estel Solé
Repartiment: Eduard Buch, Sara Espígul, Jacob Torres, Estel Solé, Martina Treserra.

Escenografia:  Ramon B. Ivars.

Vestuari: Maria Armengol
Il·luminació i So:  Bernat Treserra.

Il·lustració i Tipografia: Paula Bonet.

Fotografia: Lita Bosch.
Producció: Carles Roca i Olalla Calvo.

MÈDIA

CRÍTIQUES

·         -- "(.. - "(...)Asseure't en un espai no convencional per veure una obra de teatre feta per aquell lloc és ja una experiència excitant, però si a sobre el que vas a veure té nivell, te'n vas a casa pensant que 'Animals de companyia' té llarga vida i que hauràs assistit al naixement d'una obra que, com 'Sé de un lugar', està cridada a ser l’èxit indie de la temporada." Andreu Gomila (Revista Time Out Barcelona) 

·         - “(...) Entro por los pelos, porque una mujer, a la puerta me vende una entrada de alguien que no ha podido venir. (...) La historia golpea y emociona. A la salida, siento esa envidia admirativa de haber querido escribir algo así...” Llucia Ramis (El Mundo) 

- “(...) Al final de l'obra, l'Estel ens va donar les gràcies i va fer un al·legat a favor del teatre, a favor de tornar a buscar el públic allà on s'estigui amagat, a favor d'un sistema que està ofegant el talent i la il·lusió. (...) Enmig d'un mar de ciment, miraculosament, un dia veus com de cop per una escletxa ha tret el cap un petit brot verd.” Ignasi Aragay (Diari Ara) 

·       "- "Magnífica sorpresa. L`obra és notable per la seva originalitat i bon gust. Comicitat desbordant. Altíssim nivell de tots els actors." Joan – Anton Benach (La Vanguardia) 

-  "L'obra d'Estel Solé té molta empenta. Edu Buch fa un brillant viatge tortuosament còmic per als espectadors. És un privilegi gaudir de teatre, riure i patir. Molt bon treball. Animals de companyia és una prova del cotó per entendre si les amistats de cadascú tenen la resistència que se suposa... o no." Jordi Bordes (El Punt Avui) 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
16
octubre
2015
21h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 21 h
Durada 1 h 20 minuts
Organitza Regidoria de Cultura
Preu 13€ (taquilla) 10€ (anticipada)
Tipus d'acte Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800