Els formularis
 
Guia d'Activitats de Persones Grans

Des de la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament d'Argentona volem editar una guia amb l'objectiu de donar visibilitat a les nombroses activitats i serveis que es fan al municipi adreçades a les persones grans (a partir dels 60 anys) o que, tot i que no siguin exclusives per al públic d'edat avançada, els pugui ser d'interès.

Per tal de recollir la informació necessària per a l'elaboració d'aquesta guia, us demanem que ens feu arribar la següent informació. Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Us agrairem també que ens envieu el formulari emplenat abans del 15 de març

DADES DE CONTACTE
*
*
*
*
*Organitza activitats adreçades a persones grans o que podrien interessar a persones grans?
*
*Àmbit de l'activitat
*
*L'espai de l'activitat és accessible a persones amb mobilitat reduïda?
*L'activitat és gratüita?
*Cal ser soci/a de l'entitat per fer l'activitat?
*Admeteu voluntaris?
*L'activitat exigeix alguna habilitat o coneixements previs? (comptar amb una mínima forma física, saber llegir i escriure...)
*

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800