Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Agenda
Teatre
La idea d'Europa
Obra de teatre
Obra de teatre basada en "La idea d'Europa" de George Steiner. Interpretada per Òscar Intente (actor) i Ferran Martínez (acordionista)

La Secció Literària del CEAJC presentarà el 5 de maig a les 18:00 h a la Capella del Viver l'obra La Idea d'Europa  de George Steiner, un dels pensadors  europeus més reconeguts. Steiner va pronunciar una conferència el 2004 al Nexus Institute d'Amsterdam en la qual ens interpel·lava, amb la seva volada intel·lectual,  sobre  quins son  els paràmetres que serveixen per identificar la cultura europea.

Aquesta conferència es va recollir en un petit llibre, La idea d'Europa,  publicat en català per Arcàdia Editorial, que  Oscar Intente  va convertir en obra de teatre,  dirigida i interpretada per ell mateix, i acompanyat a l'acordió per Ferran Martínez, en un espectacle de llarg recorregut que va obtenir el Premi Serra d'Or l'any 2022. El diumenge 5 de maig, a les 6 de la tarda, podrem gaudir de La idea d'Europa a la Capella del Viver d'Argentona. I després, si ve de gust, passejar pels magnífics jardins de la finca.

Diumenge
5
maig
2024
18h
Lloc Capella de la Baronia del Viver
Hora 18 h
Durada Durada: 1 hora
Organitza Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell
Preu 12€
Tipus d'acte Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800