Notícies
Publicat el 24.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns 29 d'abril, Ple Municipal
Tindrà lloc a partir de les 18.30 h i es podrà seguir, en directe, a través del canal Youtube de l'Ajuntament d'Argentona i de Ràdio Argentona.
sala plens

El pròxim dilluns 29 d'abril se celebrarà el Ple Municipal Ordinari de l'Ajuntament d'Argentona, que tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament Vell a partir de les 18.30h.

Com és habitual, la sessió començarà amb els Decrets d'Alcaldia i els acords de la Junta de Govern Local (JGL). El primer punt que es portarà a votació serà la incoació del procediment per danys i perjudicis i imposició de penalitats pel contracte del servei de les escoles bressol municipals. També es votarà l'atorgament de distincions a membres dels cossos de seguretat i emergències i la modificació del Regalment del Consell de Patrimoni. L'últim punt de l'ordre del dia és l'aprovació del conveni amb el Consell Comarcal del Maresme per la prestació del projecte "Pla d'embelliment de l'espai públic".

Abans dels precs i preguntes, els grups municipals de Tots per Argentona, Unitat, Avancem Junts i ERC presentaran una moció conjunta en suport a l'amnistia. 

El ple es podrà seguir a través del canal Youtube de l'Ajuntament i de Ràdio Argentona

 Ordre del dia 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800