Notícies
Publicat el 21.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns 25 de març, Ple Municipal
Tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala de Plens i el podreu seguir, en directe, per Youtube i Ràdio Argentona
sala plens

L'Ajuntament d'Argentona celebrarà el Ple Ordinari Municipal del mes de març el pròxim dilluns dia 25 a les 18.30 h. La sessió començarà, que es podrà seguir en directe a través del canal Youtube de l'Ajuntament i Ràdio Argentona, començarà amb la lectura del manifest de reivindicació del Dia Internacional de les Dones 2024, que es va celebrar el passat 8 de març.

En el ple de dilluns es portarà a votació l'acta de delimitació dels termes municipals de Cabrera de Mar i Argentona, així com l'aprovació de l'ordenança reguladora de les tarifes de l'aigua del municipi, la suspensió temporal de llicències urbanístiques d'obres per a la construcció de piscines d'ús particular i el Pla Local de Seguretat Viària 2024-2027.

En l'ordre del dia, també hi ha prevista la votació de la revisió de preus del contracte d'arrendament del local de la biblioteca municipal i l'adjudicació de dos contractes de serveis: el de manteniment de les instal·lacions dels equipaments municipals, control energètic i memòria valorada d'actuacions a realitzar; i el de neteja d'edificis i instal·lacions municipals.

Els regidors i regidores també votaran la modificació dels membres del Consell Escolar, a més de dues incoacions d'expedient sancionador i una proposta d'imposició de sanció greu i molt greu en l'àmbit de benestar animal. 

En la part final del ple, Tots per Argentona presentarà una moció en suport al Congrés de Cultura Catalana 2024/2025 i el grup municipal d'Unitat una moció relativa a activitats per a gent gran.

Podeu consultar l'ordre del dia del ple de dilluns 25 de març:

 Ordre del dia 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800