Notícies
Publicat el 25.01.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dilluns 29 de gener, ple ordinari municipal
Tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala de Plens i el podreu seguir, en directe, per Ràdio Argentona i el canal Youtube de l'Ajuntament.
ple desembre foto

El pròxim dilluns 29 de gener se celebrarà el primer ple ordinari de l'any, que tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala de Plens. La sessió començarà amb els decrets d'alcaldia i els acords de la Junta de Govern Local, però un dels punts més destacats serà la votació de l'ordenança que regula l'abastament d'aigua potable i usos de l'aigua en la situació de sequera. Abans, però, també es portarà a aprovació el nomenament dels vocals del Consell Escolar Municipal, l'expedient de contractació del contracte de servei de gestió de les escoles bressol municipals i la modificació del Reglament del Consell de Mitjans de Comunicació. 

D'altra banda, en la sessió plenària de dilluns també es votarà el Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament d'Argentona de l'any 2024 fins al 2026. En l'àrea de Recursos Econòmics, l'ordre del dia del ple contempla la rectificació d'una errada material en la taxa de recollida, tractament i eliminació d'escombraries i altres residus sòlids urbans. Abans de les propostes urgents i els precs i preguntes, els regidors i regidores votaran la modificació de l'Acord de Condicions Comuns del personal del servei. 

El ple el podreu seguir, com sempre, en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament y Ràdio Argentona.

 Ordre del dia 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800