Notícies
Publicat el 05.12.2022
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Control de l'estacionament al carrer Montserrat Roig
A partir d'aquesta setmana la Policia Local iniciarà una campanya per reduir els casos de vehicles aparcats sobre la vorera

Aquest dilluns 5 de desembre s'inicia la primera fase d'una campanya especial de control de la parada i l'estacionament de vehicles al carrer Montserrat Roig.

S'ha reforçat la senyalització i s'ha recordat a les empreses i establiments de la zona la prohibició d'estacionar sobre la vorera, davant d'una situació que en els darrers temps està generant problemes de mobilitat i molèsties entre els veïns.

En els propers dies s'informarà i advertirà a tots els usuaris i conductors sobre la infracció que suposa estacionar sobre la vorera i, a partir del 15 de desembre, es posarà en marxa la segona fase d'aquesta campanya, prenent les accions que corresponguin per garantir el respecte a la normativa viària.

L'Ajuntament d'Argentona demana la col·laboració de veïns i conductors, per tal de garantir el compliment de la normativa i facilitar la mobilitat i convivència ciutadana.

campanya estacionament

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800