Notícies
Publicat el 17.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Més de 120 persones participen a la fase de de recollida de propostes del Pla d'Actuació Municipal
PAM
En les properes setmanes l'Ajuntament les avaluarà i incorporarà al projecte definitiu aquelles que s'ajustin als criteris

Aquest dimarts 15 de desembre es va tancar el termini de presentació de propostes del Pla d'Actuació Municipal (PAM), que ha comptat amb la participació d'un total de 128 persones.

El PAM és una eina de planificació que recull les prioritats i principals objectius polítics del govern i les línies d'actuació durant el mandat.

Els veïns i veïnes, durant aquestes setmanes, han pogut consultar la versió inicial d'aquest document, escollir quins objectius i actuacions consideren mes destacades per dur a terme aquests propers anys, i també plantejar-ne de noves.

àmbits de major interès

En les properes setmanes l'Ajuntament d'Argentona analitzarà totes les iniciatives presentades per la ciutadana, i avaluarà la seva viabilitat i el seu encaix en els principis i objectius que s'ha marcat fins al 2023. Aquelles propostes vàlides s'inclouran en el PAM definitiu que s'ha de presentar durant les primeres setmanes del 2021.

Els àmbits que han generat més interès han estat les propostes relacionades amb l'impuls de la vida col·lectiva al municipi, garantir el benestar i les condicions de vida de la ciutadania, i el desenvolupament sostenible de la vila i de la pròpia administració.

Podeu consultar més informació al web www.argentona.cat/PAM

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800