Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nova visita de la Reparatruck
×  
La ReparaTruck, el servei mòbil d'autoreparació La ReparaTruck, el servei mòbil d'autoreparació

ACTIVITAT AJORNADA A CAUSA DEL CONTEXT SANITARI

Aquest servei mòbil d'autoreparació de petits electrodomèstics i bicicletes s'intal.larà a la plaça Salvador Dalí, al barri del Cros, el diumenge 22 de novembre

El proper diumenge 22 de novembre, de 10 a 13 hores, s'instal·larà a la plaça Salvador Dalí, al barri del Cros, La Reparatruck, un servei mòbil d'eines i mitjans necessaris i que compta amb personal qualificat que t'ajudarà a fer l'autoreparació de petits electrodomèstics o mecànics, entre d'altres. 

La Reparatruck consisteix en un servei d'assessorament tècnic en l'autoreparació de bicicletes, petits aparells elèctrics i equips informàtics, gratuït per a la ciutadania. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport del Consorci de Residus del Maresme i l'Agència de Residus de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Es tracta d'un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L'objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d'hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents puguin reparar elles mateixes el seu objecte amb l'ajuda dels mitjans que tindrà a disposició.

Està previst que La Reparatruck visiti Argentona una vegada durant el mes de novembre i desembre.

Mesures COVID-19

A causa del context sanitari actual, l'activitat es desenvoluparà seguint diverses mesures de prevenció i protecció. Serà imprescindible l'ús de la mascareta, rentar-se les mans i desinfectar-les amb gel hidroalcohòlic abans i després de l'activitat i mantenir la distància entre les persones partcipants, entre d'altres.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800