Notícies
Publicat el 28.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuts i subvencions de la Generalitat en l'àmbit comercial, d'artesania i moda
consorci
El període per presentar sol·licitud s'iniciarà aquest dijous 30 d'abril

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, concreta unes línies amb les que vol contribuir a mitigar la crisi derivada pel COVID-19 en els sector del Comerç, l'Artesania i la Moda.

La situació actual està afectant d'una manera molt intensa el sector empresarial del comerç, dels serveis, de la moda i l'artesania, arribant pràcticament a la seva paralització. Aquesta situació, difícil per a tothom, s'agreuja en el cas de les empreses més petites i els professionals autònoms que tenen menys recursos que d'altres per fer-hi front. Per tal de facilitar un finançament adequat i assolir un impacte positiu en l'economia catalana, s'han definit diverses línies i programes de suport: 

  • 1. Programa de suport a les entitats representatives del sector del comerç
  • 2. Programa de suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda
  • 3. Programa de reactivació del comerç
  • 4. Programa de suport a la inversió per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si s'escau, a través del Canal Empresa, a partir d'aquest dijous 30 d'abril. La identificació de la persona sol·licitant es farà a través dels sistemes de signatura electrònica admesos per la Seu electrònica i que es poden consultar AQUÍ

Podeu consultar les bases reguladores al següent enllaç

Bases reguladores

Podeu també consultar les diverses convocatòries segons els àmbits - comerç, artesania o moda - així com els diferents programs de suport, condicions i data límit per a presentar la sol·licitud al següent enllaç:

Subvencions i programes de suport

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800