Notícies
Publicat el 24.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comencen a repartir-se les targetes moneder de les beques de menjador escolar
menjador
L'Ajuntament d'Argentona ha començat aquest dimarts el lliurament als domicilis de les famílies que reben aquests ajuts

L'Ajuntament d'Argentona, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha iniciat aquest dimarts el lliurament a domicili de les targetes moneder per a a aquelles famílies que reben ajuts de menjador escolar, i que permet garantir una alimentació bàsica per als fills i filles durant aquest període.

Les targetes es poden utilitzar a qualsevol establiment d'alimentació i queviures i són vàlides durant un any. Cada targeta disposa d'un codi d'identificació per relacionar-les amb cadascun dels infants beneficiaris de l'ajut.

COM FUNCIONA?
  • La targeta té una càrrega inicial de 40 euros per alumne beneficiari, i que correspon a 4 euros per àpat al dia.
  • La targeta permet gastar, com a màxim, el saldo que hi ha carregat. Si la situació en què ens trobem s'allarga, es farà una recàrrega automàtica. 
  • La targeta es pot fer servir mentre els centres educatius estiguin tancats.
  • Permet comprar a tots els comerços d'alimentació que operin amb targetes de crèdit/dèbit. Queden excloses benzineres i estacions de servei
  • La targeta és per a compres en establiments d'alimentació per a aliments bàsics. No inclou begudes ensucrades, de pastisseria, entre d'altres.
DUBTES I INCIDÈNCIES
  • Per a qualsevol dubte, truqueu al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Argentona al telèfon 937974900 o bé a www.argentona.cat/bustiaserveissocials
  • Si a l'hora de comprar surt codi error 104, es tracta d'una errada relacionada amb la classificació del comerç, perquè potser no és del sector d'alimentació.
  • CaixaBank (entitat que ha emès les targetes)a compta amb un telèfon d'Atenció al Client, el 900 404 090, al qual els usuaris es poden adreçar per resoldre qualsevol incidència.
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800