Notícies
Publicat el 20.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Se suspenen les activitats a l'aire lliure per l'espisodi d'alerta meteorològica
avisciutadania
Tancament dels centres educatius i l'Espai Jove del Cros aquest dilluns a la tarda i la jornada de dimarts

L'Ajuntament d'Argentona demana a la població i a totes les entitats i col·lectius que s'eviti realitzar qualsevol tipus d'activitat a l'aire lliure durant les properes hores, davant l'episodi de forts vents i precipitacions que afecten i afectaran aquests dies al territori. També s'informa del tancament dels centres educatius del municipi a partir d'aquesta tarda i durant tota la jornada de demà dimarts. Tant l'Institut com la resta de centres seran els encarregats d'informar als seus usuaris i famílies per la situació dels seus serveis mínims.

Tampoc es prestaran alguns serveis a l'antiga fàbrica Velcro ni a l'Espai Jove del Cros durant aquest dilluns i dimarts, com el servei de mentors o les classes de gimnàstica terapèutica.

Així mateix, es recomana seguir atentament la informació meteorològica i de l'estat de la xarxa viària. En cas que s'hagi de prendre alguna altra mesura, l'Ajuntament mantindrà informada a la ciutadania.

Principals afectacions

Des d'ahir al matí s'han registrat diversos incidents, com la caiguda i afectació en alguns arbres i, de retruc, en algunes instal.lacions de la xarxa elèctrica a la via pública. Un dels punts afectats va ser a la sortida de la urbanització de Can Raimí, amb un arbre de grans dimensions que va caure, impactant sobre el cablejat elèctric i de telefonia i causant el tall de circulació, i que va ser retirat per una dotació de bombers. També el vent ha provocat el trencament d'alguns vidres i a d'altres elements de domicilis particulars, com el despreniment d'unes plaques d'energia solar, entre d'altres, sense causar danys personals.

Aquest dilluns al matí la delicada situació de dos arbres a l'Avinguda Espanya ha motivat també el tall del trànsit als accessos a la zona des dels carrers de Les Parres, Mataró i Enric Granados cap aquesta via. Està provisionalment tallada la circulació de vehicles al carrer Josep Lluís Sert, a Les Ginesteres, per l'afectació en un pal de la xarxa elèctrica i durant diverses hores també s'ha tallat el trànsit a l'antiga carretera del Cros pel risc de caiguda d'un arbre de grans dimensions.

Algunes entitats, com el club de futbol o els Argentona Bocs de futbol americà, ja han anunciat que suspenen els entrenaments previstos per aquesta tarda.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800