Notícies
Publicat el 13.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Obert el termini de sol·licituds per participar a l'Argillà Argentona 2020
Argillà Argentona 2019
La fira de ceràmica i terrissa se celebrarà del 3 al 5 de juliol

Fins el 31 de març s'obre el període de sol•licituds a nous participants per a participar a la fira internacional de ceràmica Argillà Argentona 2020.

El Museu del Càntir i l'Ajuntament d'Argentona es disposen a celebrar els dies 3, 4 i 5 del proper juliol una nova edició de l'Argillà. La fira d'Argentona està agermanada amb les altres fires "Argillà" que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d'Argentona. En aquesta edició França serà el país convidat, disposant d'un espai especial on exposar les seves produccions.

Procediment d'inscripció i pagament

Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d'adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d'inscripció mitjançant el següent enllaç, incloent 6 imatges de la seva obra, 1 imatge del lloc de venda i el CV professional, abans del 31 de març.

Les sol•licituds seran avaluades per la comissió organitzadora de la fira. Es notificarà per correu electrònic l'acceptació o no de les sol•licituds presentades.
El pagament es farà a partir de que rebeu el document de liquidació (en cas que la vostra sol•licitud hagi estat acceptada) i, en cap cas, més tard del 30 de maig. Els participants que no hagin fet efectiu el pagament en aquesta data quedaran descartats per aquesta edició.

La Fira se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juliol, de 10 h del matí a 22 h del vespre (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

Trobareu més informació a www.museucantir.org

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800