Notícies
Publicat el 13.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Reunió del grup impulsor del Projecte Educatiu de Poble
Projecte Educatiu Poble
Aquest procés s'obrirà en les properes setmanes a la participació de la ciutadana i el teixit associatiu

Aquest dijous va tenir lloc la primera sessió de treball del grup impulsor del Projecte Educatiu de Poble (PEP), una iniciativa que l'Ajuntament d'Argentona obrirà a tota la ciutadania per tal de treballar en aquest eina que ha de fixar les línies d'actuació dels propers anys en matèria educativa i que ha de servir també per ampliar la visió de tot el municipi des d'una òptica educadora. Aquest grup, que és obert, està format per representants de l'Ajuntament, tècnics municipals, de serveis educatius, així com del teixit associatiu, equipaments i persones a títol individual amb una vinculació amb el món de l'educació. La seva tasca serà fer el seguiment de tot el procés i validar cadascuna de les fases d'elaboració.

El desenvolupament i materialització del PEP comptarà amb un procés participatiu que arrencarà en unes setmanes i que permetrà a la ciutadania, col.lectius i teixit associatiu, a través de reunions, sessions i dinàmiques de participació, fer les seves aportacions sobre els objectius i línies estratègiques que ha de seguir Argentona per seguir avançant en l'àmbit de l'Educació.

Antecedents

L'Ajuntament d'Argentona vol impulsar l'actualització del seu projecte educatiu, que data de l'any 2006, i que ha de permetre disposar d'un instrument estratègic i participatiu perquè el govern pugui fer possible i operatiu el concepte de poble educador. Així mateix, aquesta eina té per objectiu, entre d'altres, afavorir les relacions entre els agents educatius. En aquests temps, la realitat educativa del municipi així com les necessitats a les que cal donar resposta han canviat i per aquest motiu la voluntat municipal és impulsar un nou projecte educatiu que fixi les noves estratègies a desenvolupar amb el consens dels diferent agents educadors del municipi.

Cal tenir present que el PEP és una eina que ha d'ajudar a ordenar i impulsar polítiques destinades a millorar l'educació al municipi, en tots els àmbits, sectors i en totes les etapes de la vida.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800