Notícies
Publicat el 11.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Visita als Programes de Formació i Inserció
Aquestes setmanes s'han remodelat els lavabos de l'edifici on s'imparteixen aquests cursos
PFI

Aquest dimecres l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, i el regidor de Cultura, Àngel Puig, van desplaçar-se a les aules del Programa de Formació i Inserció (PFI), situades a l’antic Centre Obert del barri del Cros, per reunir-se amb els alumnes, el personal docent i educador en aquest inici d’any.

Durant la visita van poder veure les obres de remodelació i condicionament dels lavabos que s’han realitzat aquestes darreres setmanes, una actuació que ha permès també millorar l’accessibilitat a persones de mobilitat reduïda.

També es van presentar els projectes transversals que s’estan impulsant aquest curs, com la creació d’un hort escolar, una biblioteca cooperativa o l’impuls d’un programa d’hàbits alimentaris saludables.

Els Programes de Formació i Inserció estan adreçats a joves de 16 a 21 anys que no han assolit l’ESO i volen continuar desenvolupant-se per tal d’accedir a un cicle formatiu de grau mig i continuar per la via formativa o bé iniciar-se en una qualificació professional. I continuar per la via laboral.

En aquest curs 2018-19 l’Ajuntament Argentona realitza dos cursos de formació i inserció: els d’Auxiliar d'Oficina i Serveis Administratius Generals i el d’Auxiliar de fleca i pastisseria. Precisament els alumnes d’aquest darrer curs van elaborar uns tortells de reis que es van oferir a la conclusió de la visita.

Trobaràs més informació sobre el PFI al següent enllaç www.argentona.cat/PFI

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800