Notícies
Publicat el 08.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre el procés per a la remodelació del mercat de la plaça de Vendre
El projecte contempla l'enderroc de les parades actuals i la instal.lació de quioscos modulars, amb parades d'alimentació, un bar i un lavabo públic
plaçavendre

L'Ajuntament d'Argentona ha obert el període de licitació de la remodelació del mercat de la plaça de Vendre. Durant el mes de gener es recolliran les propostes per a l'execució d'aquest projecte, que consistirà en l'enderroc de l'actual estructura i l'adequació de l'espai per tal d'encabir unes estructures modulars.

La proposta substituirà l'actual edifici, que es troba en un estat de conservació molt precari, per uns quioscos urbans, amb una estètica exterior més moderna, i que estaran equipats amb els serveis bàsics. El projecte contempla la instal.lació de dos mòduls no permanents, units per una estructura de proxo, i que no condicionaran la urbanització de la plaça. Al primer mòdul s'hi ubicaran les actuals parades de fruiteria, pesca salada i carn; i al segon un bar amb magatzem i un lavabo públic, accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La superfície que ocuparan serà d'uns 52 metres quadrats.

La previsió és que l'obra pugui estar enllestida després de l'estiu. El projecte compta amb un pressupost d'una mica més de 216.000 euros, IVA exclòs.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800