Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Cultura i Festes
El documental del mes: Eugenio
El nou cicle de documentals ara es projectarā en dimecres.

Egugenio

Un dimecres al mes, fins al gener de 2019, a la Sala de Plens de l'antic ajuntament, i a les 19 h, es projectarā un documental. En acabar es realitzarā un debat informal i obert a tothom per dialogar sobre les impressions que el film pugui generar.

Obrim el nou cicle amb Eugenio, que omplia els escenaris amb la seva presčncia i el seu particular sentit de l’humor. Sempre impassible, vestit de negre, amagat rere unes grans ulleres fosques i el fum d’una eterna cigarreta, ha deixat una empremta molt important a diverses generacions que encara avui riuen i expliquen els seus acudits.

A partir dels anys vuitanta, i fins a mitjans dels noranta, va estar present a totes les llars del país a través de la televisiķ i va fer gires per tot Espanya i part d’Amčrica Llatina. Perō l’čxit professional amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.

Personatge polifacčtic, Eugenio també va ser joier, cantant, músic, empresari, pintor, actor i fins i tot aficionat a l’esoterisme.

La seva vida va estar marcada per un gran amor –la seva primera esposa, Conchita Alcaide– que el va convertir en artista. La mort prematura de la Conchita va ser el punt d’inflexiķ que marcaria la seva vida. Per una part, va coincidir amb l’inici de l’čxit. Per l’altra, es va apoderar d’ell una tristesa infinita que el portaria a un pou de foscor.

Un retrat de l’Eugenio més desconegut.

Entrada lliure i gratuīta. Aforament limitat.

 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dimecres
17
octubre
2018
19h
Lloc: Sala de plens de l'antic Ajuntament
Hora: 19 h
Durada: 93 minuts
Ho organitza: Ajuntament d'Argentona
Preu: Entrada lliure i gratuīta. Aforament limitat
Tipus d'acte: Cinema