Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Taula final debat pressupost participatiu
Comencen les taules de debat del pressupost participatiu
Aquestes sessions veīnals decidiran la llista de projectes que es sotmetran al setembre a una consulta ciutadana per decidir el destí de 500 mil euros d'inversiķ

Aquesta setmana s'inicien les taules de debat ciutadā que durant les properes setmanes avaluaran i seleccionaran les propostes i projectes validats de la tercera ediciķ del pressupost participatiu.

Una vintena de veīns i veīnes, a més dels membres del Consell de la Vila, ōrgan de referčncia de la participaciķ ciutadana al municipi, es reuniran en dues sessions abans de celebrar, a mitjans del mes de juny, una taula final de debat que definirā la llista final de projectes que es sotmetran al mes de setembre a una consulta ciutadana.

En total, sķn més de 70 les iniciatives viables, dels quals les taules de debat hauran d'elaborar una llista de 10 petits projectes - amb un cost inferior als 15.000 euros - i 10 projectes grans.

Podeu consultar les propostes validades tčcnicaments i les iniciatives descartades a la pāgina del procés participatiu, clicant a l'enllaį

Publicat el 08.05.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter