Notícies
Publicat el 08.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comencen les taules de debat del pressupost participatiu
Taula final debat pressupost participatiu
Aquestes sessions veïnals decidiran la llista de projectes que es sotmetran al setembre a una consulta ciutadana per decidir el destí de 500 mil euros d'inversió

Aquesta setmana s'inicien les taules de debat ciutadà que durant les properes setmanes avaluaran i seleccionaran les propostes i projectes validats de la tercera edició del pressupost participatiu.

Una vintena de veïns i veïnes, a més dels membres del Consell de la Vila, òrgan de referència de la participació ciutadana al municipi, es reuniran en dues sessions abans de celebrar, a mitjans del mes de juny, una taula final de debat que definirà la llista final de projectes que es sotmetran al mes de setembre a una consulta ciutadana.

En total, són més de 70 les iniciatives viables, dels quals les taules de debat hauran d'elaborar una llista de 10 petits projectes - amb un cost inferior als 15.000 euros - i 10 projectes grans.

Podeu consultar les propostes validades tècnicaments i les iniciatives descartades a la pàgina del procés participatiu, clicant a l'enllaç

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800