Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Raul Paloma
Remodelaciķ dels jocs infantils de la zona esportiva Raül Paloma
Aquesta és una altra de les intervencions incloses en el pla de millora de parcs infantils que va votar la ciutadana al procés participatiu del pressupost municipal

Aquesta setmana s'ha completat la millora del parc infantil de la zona esportiva Raül Paloma, amb l'arranjament de l'espai i la renovaciķ dels jocs infantils, que compten ara amb nous gronxadors, adaptats, i mōduls de jocs adreįats especialment a infants de curta edat. També s'ha instal.lat un nou tancat que reforįa la seguretat de l'espai.

Aquesta és una de les darreres actuacions incloses en el projecte de millora de parcs infantils que va escollir la ciutadania en la primera ediciķ dels procés participatiu del Pressupost Municipal, després de la remodelaciķ a la places del Molí, Memorial Democrātic, i al barri del Cros - on s'hi van instal.lar mōduls per a fer exercici. La propera i darrera remodelaciķ dels espais infantils que forma part del projecte del pressupost participatiu tindrā lloc a la plaįa Montserrat, que anirā acompanyada d'una important obra de reurbanitzaciķ.

El proper mes de maig s'iniciaran les reunions de veīnes i veīns que han d'escollir les propostes i projectes presentats aquest 2018 en la nova ediciķ del Pressupost Participatiu. Si vols participar-hi, truca'ns al 937974900, envia'ns un correu electrōnic a participacio@argentona.cat amb el teu nom, correu o telčfon de contacte, o adreįa't a la regidoria de Participaciķ Ciutadana de l'Ajuntament.

Publicat el 16.04.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter