Notícies
Publicat el 16.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Remodelació dels jocs infantils de la zona esportiva Raül Paloma
Raul Paloma
Aquesta és una altra de les intervencions incloses en el pla de millora de parcs infantils que va votar la ciutadana al procés participatiu del pressupost municipal

Aquesta setmana s'ha completat la millora del parc infantil de la zona esportiva Raül Paloma, amb l'arranjament de l'espai i la renovació dels jocs infantils, que compten ara amb nous gronxadors, adaptats, i mòduls de jocs adreçats especialment a infants de curta edat. També s'ha instal.lat un nou tancat que reforça la seguretat de l'espai.

Aquesta és una de les darreres actuacions incloses en el projecte de millora de parcs infantils que va escollir la ciutadania en la primera edició dels procés participatiu del Pressupost Municipal, després de la remodelació a la places del Molí, Memorial Democràtic, i al barri del Cros - on s'hi van instal.lar mòduls per a fer exercici. La propera i darrera remodelació dels espais infantils que forma part del projecte del pressupost participatiu tindrà lloc a la plaça Montserrat, que anirà acompanyada d'una important obra de reurbanització.

El proper mes de maig s'iniciaran les reunions de veïnes i veïns que han d'escollir les propostes i projectes presentats aquest 2018 en la nova edició del Pressupost Participatiu. Si vols participar-hi, truca'ns al 937974900, envia'ns un correu electrònic a participacio@argentona.cat amb el teu nom, correu o telèfon de contacte, o adreça't a la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800