Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Memorial Democrātic
Nou joc infantil a la plaįa del Memorial Democrātic
Aquesta inversiķ estā inclosa a la partida de millora dels parcs infantils d'Argentona, un dels projectes guanyadors a la primera ediciķ del Pressupost Participatiu

Aquests dies s'ha reobert la plaįa del Memorial Democrātic, al costat de l'escola Les Fonts, amb un nou joc infantil d'equilibri, fabricat amb fustes i cordes que s'integren a l'entorn natural d'aquest espai. La instal.laciķ d'aquest joc i condicionament de l'espai ha estat una altra de les inversions incloses en la millora dels parcs infantils d'Argentona, un dels projectes guanyadors en la primera ediciķ del Pressupost Participatiu.

Us recordem que fins al 9 de marį és manté obert el termini de recollida de propostes i projectes per a la nova ediciķ del procés participatiu del pressupost municipal. Podeu fer-nos arribar els vostres projectes deixant la butlleta a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana de l'Ajuntament, a l'antiga Velcro, l'oficina municipal del Cros, o telemāticament des del web www.argentona.cat/pressupostparticipatiu2018.

Publicat el 15.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter