Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
plaverdurba2018
Presentaciķ del pla del verd urbā d'Argentona
El dilluns 19 de febrer se celebrarā un acte obert a la ciutadania per presentar aquesta eina de planificaciķ per a la millora dels espais verds i l'arbrat del municipi

El proper dilluns 19 de febrer, a les 19 hores al Salķ de Pedra, l´Ajuntament d´Argentona presentarā el pla director del verd urbā, una eina de planificaciķ i gestiķ per a la millora dels espais verds i l´arbrat del municipi. Aquest document, que ha estat elaborat per l´empresa especialitzada Eliseupaisatgista, defineix les línies d´actuaciķ per assegurar una millora quantitativa i qualitativa del verd urbā així com una major eficičncia en la seva gestiķ.

El Pla del Verd Urbā permet  cončixer l´estat i les possibilitats de les zones verdes del municipi, alhora que n´estructura la seva gestiķ perquč aquesta sigui més eficient. El treball inclou un inventari i diagnosi dels espais verds i de l´arbrat, així com propostes de planificaciķ i gestiķ pel seu manteniment i millora.

Entre les línies d´actuaciķ destaca l´organitzaciķ del servei de gestiķ de l´arbrat, la redefiniciķ de l´arbrat viari i del verd urbā general. A més, també s´inclou una planificaciķ de les actuacions i accions a realitzar en el futur.

L´acte, obert a tothom, comptarā amb la presčncia de representants del govern, com el regidor d´Espai Públic i Obres, Pere Mķra, així com tčcnics de l´Ajuntament d´Argentona

Publicat el 07.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter