Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Escola bressol El Bosquet
Comenįa el curs 2017-18 de les escoles bressol municipals
Els dos centres, Cargol Treu Banya i El Bosquet, arrenquen les classes amb un total de 110 alumnes de 0 a 3 anys

Aquesta setmana les escoles bressol municipals El Bosquet i Cargol Treu Banya han iniciat el curs, amb un total de 106 alumnes. En aquest 2017-2018 la concessiķ de la gestiķ i explotaciķ del servei a les dues escoles anirā a cārrec de la cooperativa educativa El Gegant del Pi.

El Cargol Treu Banya comptarā amb 15 alumnes distribuīts en dues aules. Ja que hi ha places vacants, s´ha decidit fusionar les aules de 0 a 1 any i la de 1 a 2 anys per tal de mantenir una rātio de 8 alumnes per aula.

El Bosquet, per la seva banda, disposarā de set aules amb un total de 95 alumnes.

Cal recordar que la quota mensual de l´escola bressol és de 163 euros, un preu que es manté inalterable des de fa tres anys, i que el servei d´acollida al matí, en horari de ž de 8 a ž de 9, té un preu fixat de 20 euros mensuals, i de dos euros al dia si s´utilitza de manera esporādica. Les permančncies d'alumnes entre les 5 de la tarda i 2/4 de 6 caldrā que els pares ho avisin amb antelaciķ.

L'horari lectiu serā de 9 a 12 del matí i de 3 a 5 de la tarda, amb servei de menjador de 12 del migdia a 3 de la tarda. Durant el mes de juliol, ambdues escoles bressol oferiran el seu servei en horari de jornada intensiva.

Publicat el 05.09.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter