Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Argillā 2017
Balanį molt satisfactori de la Fira Argillā Argentona 2017
L'Ajuntament i el Museu del Cāntir valoren positivament el gir de la mostra cap a una major especialitzaciķ i l'aposta pel disseny i la innovaciķ

L’Ajuntament d’Argentona i el Museu del Cāntir, organitzador de la Fira Argillā Argentona, es mostren molt satisfets per l’ediciķ 2017 de la mostra internacional de cerāmica i terrissa que es va celebrar el passat cap de setmana. El canvi de data pel qual es va apostar fa tres anys s’ha consolidat, amb el gir de la fira cap a una mostra més especialitzada i nous públics molt interessats per les creacions de cerāmica i terrissa.

El primer balanį assenyala que la fira hauria rebut al llarg dels tres dies prop de 35.000 persones, amb una ocupaciķ altíssima a les zones d’aparcament habilitades a la C-1415 i un trānsit de visitants molt intens per l’Avinguda Puig i Cadafalch, carrer Gran i fins la plaįa de l’Església- artčries de la fira- en especial el dissabte a la tarda.

Disseny i especialitzaciķ

La voluntat de potenciar el disseny, la creativitat i la innovaciķ dels productes exposats i dels ceramistes també s’ha traduīt en un augment de vendes del cāntir de l’any, una peįa d’autor i limitada, obra de Quim Larrea, del qual ja s’han venut més de 750 exemplars, a banda dels que ja s’han reservat via online.
A més de la Fira, les exposicions instal.lades al Museu del Cāntir, el Salķ de Pedra i la Casa Gōtica, també han registrat una gran aflučncia. Les sensacions sķn que la fira estā seduīnt visitants amb un major interčs per la cerāmica i també a un públic més jove, que també estā trobant a la mostra creacions i peces del seu gust.

L’organitzaciķ també afegeix que la valoraciķ dels expositors a la conclusiķ del cap de setmana també ha estat, en general, molt positiva, i també destaquen la participaciķ de ceramistes de Faenza, ciutat convidada, com un altre dels al•licients d’aquesta ediciķ.

Publicat el 10.07.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter