Notícies
Publicat el 30.05.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Cloenda del projecte Lletra a Lletra amb alumnes de PFI

La iniciativa liderada per la Diputació de Barcelona vol fomentar la lectura en l'àmbit local i potenciar la coresponsabilitat dels agents educatius

PFI Cloenda Lletra a Lletra

Aquest dilluns es va celebrar a la biblioteca municipal l'acte de cloenda del projecte Lletra a Lletra. Aquest projecte de suport a les competències lingüístiques que proposa i lidera la Diputació de Barcelona té per objectiu principal fomentar la lectura en l’àmbit local per a la millora de l’èxit educatiu i potenciar la coresponsabilitat entre agents educatius (ajuntament, centres educatius, biblioteca municipal).

Enguany s'ha abordat l'obra de les autores Lola Anglada (1893 – 1984), Mercè Rodoreda (1908-1983), Joana Raspall (1913 – 2013) i Maria Barbal (1949). L'equip educador i els alumnes del PFI han volgut repetir aquesta experiència que es va duent a terme des de fa alguns anys.

La trobada va servir per reunir els alumnes del PFI de les tres especialitats, l'equip educador, mares, pares i altres familiars i amics dels alumnes per compartir la vida i obra de les quatre autores. La cloenda va comptar amb la participació del regidor d'Educació, Angel Puig, i la responsable del projecte Lletra a Lletra fem municipi de la Diputació de Barcelona, Sara Maroto.

La voluntat de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona i l'equip educador del PFI és continuar participant en aquesta iniciativa també el curs vinent.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800