Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 24.03.2017
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Alumnes del municipi agermanat d'Aubagne visiten Argentona

Aquest dijous es va celebrar la recepció institucional de la delegació francesa a l'Institut, que participa a un intercanvi escolar

Intercanvi escolar Aubagne

Més d'una vintena d'alumnes del Collège Lou Garbalan d'Aubagne, s'han desplaçat aquest dies per participar a un intercanvi escolar a Argentona.

Aquest dijous es va celebrar la recepció institucional a l'Institut, que va comptar amb la participació de l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo; el regidor de Cultura, Àngel Puig; André Levisse, regidor de Relacions Institucionals i Desenvolupament Econòmic d'Aubagne, a més dels representants dels dos centres escolars, entre d'altres.

Tots ells van encoratjar els joves a gaudir dels propers dies per millorar el coneixement de la llengua i la cultura i aprofitar la seva estada a Catalunya. Durant aquests dies participaran de la dinàmica de l'Institut i també s'han programat visites al municipi i sortides a Barcelona.

Durant l'acte alumnes i institucions es van intercanviar diversos obsequis i regals. Els alumnes d'Argentona els van rebre cantant una peça en català i una en francès.

L'octubre de 2016 es va dur a terme la primera part d'aquest intercanvi amb la visita d'alumnes argentonins a la ciutat francesa. Durant aquests dies diverses famílies del municipi acolliran els joves francesos, que prolongaran la seva estada fins el proper dimarts.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800