Notícies
Publicat el 05.10.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Recompte i presentació de resultats de la Consulta Ciutadana del Pressupost Participatiu
El dilluns al matí es farà el recompte de vots en urna a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i a les 18 hores es presentaran públicament els resultats definitius al Saló de Pedra

Consulta Ciutadana

El proper dilluns 10 d'octubre a les 8 del matí s'iniciarà el recompte de vots a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la consulta ciutadana del Pressupost Participatiu que se celebra del 3 al 9 d'octubre. L'acte és públic i obert a la ciutadania.

El mateix dilluns, a les 6 de la tarda, s'organitzarà un acte públic al Saló de Pedra en què es donarà a conèixer el resultat definitiu de la consulta, amb les puntuacions i votacions totals registrades en aquest procés, tant en urna com a la votació electrònica, i que decidiran els projectes que s'inclouran en el proper pressupost municipal.

Es recorda que poden participar a aquesta consulta tots els empadronats a Argentona majors de 16 anys, que poden escollir un màxim de tres propostes entre els deu projectes finalistes que van escollir taules de debat formades per veïns i veïnes del municipal. Tota la informació la trobareu a www.argentona.cat/consulta.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800