Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Bases del Concurs de fotografia de Festa Major d´Argentona 2016
Bases del Concurs de fotografia de Festa Major d´Argentona 2016
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona i Ràdio Argentona, amb el suport d'Argentona Es Mou, convoca un Concurs de fotografia de Festa Major i que té com a objectiu la promoció de la Festa Major d'Argentona i el fil argumental de l'edició d'enguany, que se centra en la Nit de Tapapous.
  • Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l'etiqueta #tapapous2016 que es publiquin a les xarxes socials Twitter i/o Instagram i que incloguin, com a mínim, una persona amb una galleda o cubell al cap.
  • Hi haurà 3 premis: millor fotografia original, fotografia més divertida i imatge més fresca.
  • El concurs començarà l'1 d'agost del 2016 a les 00:00 hores i finalitzarà el 7 d'agost a les 23:59 hores.

Els guanyadors/es seran contactats a través d'un missatge al seu compte o la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics al web i xarxes socials de l'Ajuntament. Els guanyadors hauran d'enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu comunicacio@argentona.cat

Cada participant podrà presentar i publicar tantes fotografies com desitgi i s'hauran de fer durant el període del concurs.

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Twitter i Instagram amb l'etiqueta  #tapapous2016 seran públiques al web i les xarxes socials de l'organització.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l'Ajuntament d'Argentona per a futures accions o campanyes de difusió i promoció.

La publicació d'imatges amb l'etiqueta #tapapous2016 significa l'acceptació d'aquestes bases.

Pujar les fotografies amb l'etiqueta #tapapous implica el permís perquè l'Ajuntament es posi en contacte amb els guanyadors a través d'un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s'incorporaran a cap fitxer de l'Ajuntament d'Argentona.

Premis i jurat

El jurat està format per tècnics del departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Argentona i Ràdio Argentona.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 5 de setembre de 2016.

Categoria de premis: millor fotografia original, fotografia més divertida i imatge més fresca.

Els premis consistiran en dos lots de productes d'Argentona Es Mou i un abonament per a la temporada tardor-hivern de La Sala d'Argentona.

Addicional

L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions de les xarxes Twitter i Instagram.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800