Cultura i Festes
Festa Major
DISSABTE, 6 D'AGOST

pedalada

18a PEDALADA POPULAR

A les 9.30 h, des de la Plaça del Molí, 

D'11 km. de recorregut. Beguda, síndria i obsequis per a tots els participants. És obligatori l’ús del casc i recomanable portar complements com ara colzeres i genolleres. Més informació a www.argentona.cat.

Inscripcions anticipades:  A partir del 20 de juliol, a l'Ajuntament, de 9 a 14 h. Inscripcions el mateix dia: A la plaça del Molí, al punt de sortida, una hora abans de l'activitat.

Patrocina: La Teva Barra i Fleca Casas Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL. 


ESPECTACLE DE CARRER Rats de CampiQuiPugui Produccions

A les 12 h, a la plaça Nova

Apareixen de tot arreu i es troben al bell mig del carrer a plena llum del dia… Ja no s'amaguen i són gegants! Prendran el poble i no hi ha mata-rates que serveixi. Només una persona pot endur-se aquesta plaga: un flautista que arriba d'un país molt llunyà. Ara que ben mirat, semblen unes rates divertides! És un espectacle itinerant de carrer, basat en el conte tradicional El flautista d'Hamelí.


repicatro

17a REPICATRONADA

A les 13 h, a la plaça Nova

Enguany l'encesa va a càrrec d'Oriol Vaquer, expresident de la colla, i la seva junta (2007-2010); la colla té el costum de retre aquest homenatge als qui en algun moment han estat al capdavant de l'entitat.

A càrrec de: Diables d'Argentona. Col·labora: La Granj@.com, Llibreria Arenas i el “Txiringuito” d'Argentona.


PARTIT DE FUTBOL en homenatge a Kike Vigatà

A les 18 h, al Camp Esportiu Municipal

Kike Vigatà es va retirar la temporada passada del món del futbol, sent el jugador que més anys ha vestit la samarreta del FC Argentona. Amb aquest torneig partit els seus antics companys volen retre-li homenatge.

Organitza: Veterans Futbol Argentona-Burriach Col·laboren: F.C.Argentona, Apple Fruits, AudioMaresme, Floristeria Núria Montasell, Instants, La Fonda i Cati Morgado (fotògrafa).


alicia

CERCAVILA RECLAM amb Els Somnis d'Alicia de TeatreNu

A les 18 h, des de la plaça Nova fins la font Picant

Somnis d'Alícia és un conte rodat, una història en moviment, un viatge a través del qual el públic es converteix en el protagonista d'una història tan universal com fascinant. Durant el seu trajecte, l'Alícia segueix el conill, saluda a tothom que passa, coneix la reina,... en definitiva comparteix la seva història amb tot aquell que la segueix des del principi o se la troba per casualitat.


tocs fusta

JOCS PER A TOTA LA FAMÍLIA amb Els amics de Crusó de Toc de Fusta

A les 18.30 h, a la font Picant

Gaudirem dels jocs de fusta que ens permetran viure una experiència lúdica per a totes les edats, gaudirem d'un espai lliure on descobrir i experimentar amb els autòmats i mecanismes d'aquesta instal·lació interactiva.


CONCERT amb  Ignorantes i els PD Fool Monkeys i CAIPIRINYADA POPULAR

A les 19 h, a l'Escola Argentona, acte de Garrinada

Una Caipirinyada no és res sense una bona banda sonora que l'acompanyi. Enguany comptarem amb dues actuacions, per un costat els Ignorantes, una banda ja molt popular del Maresme, i per l'altre els Fool Monkeys, que són el grup de punxa disc més coneguts de la comarca.


SINDRIADA i BALLADA de SARDANES amb la Cobla Genisenca

A les 19.30 h, a la font Picant

Aquesta cobla molt coneguda pels vilatans d'Argentona ens acabarà d'omplir la tarda a la font Picant amb la seves tonades.

Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri, SL.


namina

CONCERTS A CAN DORO amb Namina i la Banda de l'Amor

A les 20 h

Nascuda a Barcelona, de pare català i mare brasilera, Namina proposa un repertori que consta majoritàriament de cançons pròpies en català, portuguès i anglès, esquitxades de poesia tant recitada com musicada. El denominador comú de tant eclecticisme és la interpretació, en què s'estableix un diàleg íntim i despullat amb el públic.

Col·labora: DCM Argentona, Bar Crismi i La Teva Barra


enfila

TEATRE DE CARRER amb l'espectacle Enfila S.A. de la Cia. Estampades

A les 22 h, a la plaça de l'Església

És la història de dues dones dels anys cinquanta que treballen en una fàbrica tèxtil. Entre fils i bobines,i amb el soroll i la olor de les màquines, hi creixen, hi treballen i hi teixeixen les seves històries de vida. Dues històries que són ben diferents per cada una de les protagonistes. Aquesta obra és un homenatge a totes les dones que en els moments difícils no van trencar el fil de la seva vida.

Patrocina: Ferreteria L'Equip Col·labora: Col·lectiu Senseportes


mala vida

CONCERT a càrrec del grup de versions Mala Vida

A les 23.30 h, a la Plaça Nova

Aquest grup, que ja ens va visitar l'any passat i que tant ens va fer ballar, compta amb uns músics experimentats que demostren la seva experiència amb un directe contundent i festiu, i en què la participació del públic es fa indispensable. Amb un repertori basat en el pop-rock espanyol dels 80's fins al més actual.

Col.labora: L'Arca del Maresme i Bar de la Plaça


CONCERTS amb amb Raska, Atupa, The Zombie Kids i DJ Aker

A les 23h, a l'Escola Argentona, acte de Garrinada

Raska, aprofitant la presentació del nou disc, tornen amb força als escenaris amb un estil més contundent que mai. Atupa, la seva proposta està a mig camí entre l'electrònica i el rap, amb tocs de rock o trap i sempre condimentada amb un directe explosiu. The Zombie Kids,  un dels màxims exponents de l'electrònica espanyola, cada any fan centenars de concerts, visiten desenes de països, guanyen premis internacionals i entre tot això passaran per Argentona. DJ Aker, els últims sospirs de La Garrinada 2016 són per aquest argentoní il·lustre. La premisa ha estat senzilla: acabar a dalt.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
6
agost
2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800