Cultura i Festes
Dia Internacional de la Música 2016
DISSABTE 18 DE JUNY

CONCERT DE CORDA

Els carrers s'ompliran de música gràcies a la formació de corda de l'Aula de Música que ens oferirà diferents concerts amb un repertori clàssic i de música celta, de sons tranquils per escoltar i gaudir. 

Recorregut:

  • 11:30h - C. Badalona (davant la Peixateria)
  • 12:00h - Av. Puig i Cadafalch (davant Copimar)
  • 12:30h - C. Gran (davant Llibreria Arenas)
  • 13:00 - Pl. de Vendregospel

CONCERT DE GOSPEL

El Cor de Gospel d'Argentona ens oferirà a les 13:30h a la Pl. de Vendre, a un concert amb un repertori de temes d'arrel, contemporanis i temems de música moderna arranjats coralment.



 - ACTIVITAT SUSPESA PER LES ALTES PROBABILITATS DE PLUJA:  GIMCANA MUSICAL "les grans de la música" . L'Espai Musical Burriac tenia preparada una gimcana musica,l que s'ha hagut de suspendre per les altes probabilitats de pluja de dissabte a la tarda. En canvi farà un concert de celebració de final de curs el diumenge, que hi ha millors previsions,  a les 11.30 h. a la Pl. Nova. (veure programació de diumenge)

Disculpeu les molèsties, que aquest canvi us hagi pogut ocasionar. La resta de la programació continua segons el previst, amb la confiança que segons les previsions meteorològiques, les tempestes només seran durant la tarda. En qualsevol cas anirem informant puntualment de qualsevol canvi.


CONCERT DE NARA 

nara

A les 21h la cita és a La Sala per gaudir de Nara, el trio de piano, baix i bateria que ens oferirà el seu darrer treball, una magnífica proposta que parteix del jazz però passa pel folk, la música mediterrània i la clàssica. Les entrades es poden adquirir per 4 € anticipades a partir del 10 de juny o a taquilla des d'una hora abans

ROMEO BUSCA 2.0

A les 22:30 al Centre Parroquial ens espera el fresc espectacle del "canta-actor" Rai Borell. Humor amb dosis musicals en un show "para-teatral" on ell i un aguitarra viatjaran a través del espai temps. Personatges, imitacions, cançons...i "Romeo bucant...la seva Jennifer Julieta". El preu de l'entrada són 5€. 

CONCERT DE TETEJI

teteji

A la Plaça de Vendre a les 24:00h, Tete Ji ens presenta el seu últim disc "Medicació Trascendental".  Tete Ji, nom artístic d'Andreu Pérez, ha tocat amb músics de gran prestigi com el pianista i compositor Xavi Lloses, el baixita Marc Prat (Lluís Llach, Marc Parrot, Toti Soler), el saxofonista Furmi ómez i el violinista i llaüdista Roberto Riggio entre d'altres. En aquesta ocasió li acompanyaran Manu Corbalan a la guitarra, Marc Prat al baix i Fede Marsà amb la percussió. 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
18
juny
2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800