Cultura i Festes
Garrinada 2016
DIJOUS 6 D'AGOST

19:00h a 22:00h – Gran Caipirinyada Popular

El druïda Domingo el Gran prepara des de temps immemorials la recepta de la Caipirinya argentonina, la beguda amb la que es comença a dir adéu a La Garrinada. Per només 10€, tothom que ho vulgui podrà tenir 7 gots d'aquesta beguda espiritual i una samarreta de la festa d'enguany. Aquest any els tiquets, són limitats, no hi feu tard! Se serviran caipirinyes fins les 21h.

Concert d'Ignorantes 

I una Caipirinyada no és res sense una bona banda sonora que la acompanyi. Aquest any comptarem amb dues actuacions. Els primers, els Ignorantes: una banda ja de culte del Maresme que aquest any presenten Ruta Party Show (Autoeditat, 2016).

Fool Monkeys

Un dels grups de punxadiscs més populars del Maresme, la manera perfecta d'escalfar pels concerts de la nit.

23:00h – 05:00h – Concerts de La Garrinada

  • Raska (Mestissatge/el Maresme i Vallès)

Tot presentant disc aquest any, tornen amb força als escenaris amb un estilmés contundent que mai.

raska

  • Atupa (Rap i electrònica/ Montcada de l'Horta, País Valencià)

Són la tercera aposta valenciana d'aquesta Garrinada, uns altres representants indiscutibles d'aquesta escena. La seva proposta està a mig camí entre l'electrònica i el rap, amb tocs de rock o trap i sempre condimentada amb un directe explosiu. Vénen a Argentona tot presentant el seu disc Quasi res porta el diari (Autoeditat, 2016).

atupa

  • The Zombie Kids (House i Trap/Barcelona i Madrid)

I fins aquí La Garrinada “normal”. A partir d'això canviem de pla. Una aposta totalment diferent per una Garrinada diferent. Són un dels màxims exponents de la electrònica espanyola, cada any fan centenars de concerts, visiten desenes de països, guanyen premis internacionals i entre tot això passaran per Argentona per oferir la que molt probablement serà la festa més èpica que s'hi haurà vist mai. Esteu avisats.

the zombie kids

  • DJ Aker

I els últims sospirs de La Garrinada 2016  són per aquest argentoní il·lustre. La premisa ha estat senzilla: acabar a dalt

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dissabte
6
agost
2016
19h
Hora 19 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800