Cultura i Festes
Presentació Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona

Argillá Argentona


El dijous 9 de juny a les 12:30 hores, el Museu del Càntir acollirà l'acte de presentació de la propera edició de la Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona.

Hi participaran: Àngel Puig, president del Patronat Municipal del Museu del Càntir i regidor de Cultura, Patrimoni i Educació de l'Ajuntament d'Argentona; Oriol Calvo, director del Museu del Càntir d'Argentona i d'Argillà Argentona, i Mercè Coma, ceramista i directora de la revista Terrart de l'Associació de Ceramistes de Catalunya. 

Durant l'acte es presentaran les novetats d'aquest any i es donarà a conèixer l'extensa programació d'aquesta edició. Argillà Argentona, la Fira Internacional de Ceràmica, se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juliol. En aquesta edició reunirà un total de 70 artesans de la ceràmica i institucions per exposar i vendre al públic les seves obres, en la més gran manifestació de l'art i la cultura del fang que es realitza cada any a Catalunya. Els països representants en aquesta edició són: Catalunya, Espanya, Portugal, Itàlia, França, Malta, Polònia, Holanda, Regne Unit, Rússia i Marroc.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dijous
9
juny
2016
12:30h
Lloc Museu del Càntir
Adreça plaça de l'Església, 9
Hora 12.30 h
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800