Suggerir un acte

Si voleu donar a conèixer alguna activitat, ompliu el següent formulari:

omplir

Entitats i Associacions
Cursos
Curset "Aprèn a fer ratafia"

T'imagines prenen un licor que hauràs fet tu mateix, anant a buscar les plantes al bosc i amb la fórmula màgica que hauràs après en aquest taller de la mà d'uns professors experts?

El curset va dirigit a les persones que volen iniciar-se en el món dels licors catalans, fets a casa i amb productes de qualitat i proximitat, i al coneixement de les plantes medicinals, aromàtiques i culinàries del nostre territori, aprenent a identificar les espècies essencials, i a aprendre com i quan es cullen i com s'utilitzen en el món dels licors. I quina millor data que fer-ho al juny! Altres dades d'interès El curset té una durada de 3h, teoria i pràctica. Els professors son experts en l'elaboració de ratafia.

Preu: 5 €. (Parelles 8 € -els dos). Caldrà portar una ampolla de vidre amb un litre d'anisset (si voleu, us el podem portar nosaltres, pagant un petit suplement al curs).

Contacte i inscripcions

Per a més informació i inscripcions, envieu un correu electrònic a naturamaresme@gmail.com, o contactar a través del telèfon 629 040 295 o a l'Agropecuària Argentona (Raquel) . Places limitades!

www.naturamaresme.blogspot.com

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Diumenge
19
juny
2016
Tipus d'acte Cursos
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800