Cultura i Festes
Esports, Cinema, Exposició, Festa, Infantils, Música, Teatre
Festa Major Sant Domingo 2015
A les 9.30 h, des de la Plaça del Molí, 17a PEDALADA POPULAR, d'11 km. de recorregut.

Beguda, síndria i obsequis per a tots els participants. És obligatori l’ús del casc i recomanable portar complements com ara colzeres i genolleres.

Més informació a www.argentona.cat.

Inscripcions anticipades:  A partir del 21 de juliol, a l'Ajuntament, de 9 a 14 h. Inscripcions el mateix dia: A la Plaça del Molí, al punt de sortida, una hora abans de l'activitat.

Patrocina: Bar de la Plaça i Fleca Casas

Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL. 

 

A les 12 h, des de la Plaça de Vendre, ACCIÓ ITINERANT AMB TITELLA AL VOLANT amb Evaristo & Cia de Txo Titelles.

Evaristo, personatge intrèpid i simpàtic, recorre els carrers a ritme Heavy Metal sobre la seva reciclada moto plena d'artefactes i inesperats mecanismes. Des de la seva aparició causa sorpresa entre els vianants que astorats i incrèduls responen a les sevas salutacions i picades d'ullet. El desmanegat Antoni, guàrdia urbà que sempre l'acompanya, és l'encarregat de regular el flux de públic provocant divertides i animades situacions.

 

A les 13 h, a la Plaça Nova, 16a REPICATRONADA.

Enguany l'encesa la faran Els Banyetes, la secció infantil de la colla de Diables, en motiu de la celebració del seu 5è aniversari.

A càrrec de: Diables d'Argentona.

Col·labora: La Granj@.com i Llibreria Arenas.

 

A les 17h, al Saló de Pedra, CONFERÈNCIA Les colònies felines a la vila d'Argentona a càrrec d'Helena Escoda Casas, Vicepresidenta de l'Associació El Somni dels Gats.

Una xerrada introductòria sobre l'origen de les colònies felines urbanes i la seva gestió ètica d'acord amb la Llei de Protecció dels Animals de Catalunya, també s'exposarà la tasca que porta a terme l'Associació El Somni del Gats col·laborant amb l'Ajuntament d'Argentona .

Organitza: El Somni dels Gats.

A les 18 h, a l'escola Argentona, CONCERT a càrrec de Miquel del Roig (El cantauToT per excel·lència) i CAIPIRINYADA POPULAR

Una Caipirinyada no és res sense una bona banda sonora que la acompanyi. Per segon any consecutiu, el cantauTOT de l'Ametlla de Mar, sol damunt de l'escenari demostrarà que no li cal gaire per fer que centenars de persones ballin com bojos sota el sol.

 

A les 18 h, des de la Plaça Nova fins la Font Picant, CERCAVILA RECLAM a càrrec de Xarop de Canya amb l'espectacle “Terramar”.

Músics i animadors amb sorprenents vestuaris mariners presenten un espectacle engrescador, ideal per enriquir la cercavila, fer-la més lleugera i divertida. Els personatges de Terramar, amb les seves músiques i gags, arrosseguen tothom en intens viatge pel carrer. Una gran aventura marinera.

A les 18.30 h, a la Font Picant, TALLERS PER A TOTA LA FAMÍLIA amb L'estrany viatge del Sr. Tonet de Tombs Creatius.

Amb materials de desús i tot d'estris s'han construït uns jocs amb els que coneixerem de primera mà trossos dels viatges del Sr. Tonet. Històries vives que s'han convertit en 10 jocs. Cada joc dins d'una caixa, en cada caixa, una història i en cada història, amb ajuda de la robòtica, un personatge per descobrir.

A les 19.30 h, a la Font Picant, SINDRIADA i BALLADA de SARDANES, a càrrec de la Cobla Genisenca.

La Cobla Genisenca fundada a Taradell el 1950 ha estat sempre fidel a l'esperit del poble. La tasca desenvolupada ha estat signada amb esforç i ferma voluntat d'omplenar el sentir de la gent amb el missatge d'un ritme i so singular que els confirma com a consciència i cultura.

Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri, SL.

 

A les 20 h, CONCERTS A CAN DORO a càrrec de Maria Lamata Septet.

Maria Lamata presenta el seu primer projecte original el qual porta més d'un any coent-se i que s'està preparant per ser gravat en un primer àlbum. Tindrem l'oportunitat d'escoltar en primícia aquest treball que està format d'una banda de músics sortits de l'ESMUC, i que mescla lletres i bases poperes en català amb arranjaments  jazzístics. Envolten aquest projecte les influències d'artistes com ara Amy Winehouse, Electro Deluxe, Ella Fitzgerald, Nancy Wilson i Radiohead. 

Col·labora: DCM Argentona i La Teva Barra

 

A les 21.30 h, a la Plaça de l'Església, TEATRE-SHOW amb l'espectacle Marabunta de Guillem Albà & The All In Orchestra.

Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directo. Un sketch a tempo matemàtic. A l'escenari els artistes lluiten perquè res no s'entengui, amb cançons pròpies, gags absurds, cabaret. Res té sentit i tot és possible.

Marabunta és el caos. Improvització: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena.Voleu riure? Hi sou convidats!

Patrocina: Ferreteria L'Equip

 A les 23 h, a la Plaça Nova, CONCERT a càrrec del grup de versions Mala Vida.

Aquest grup defineix el seu espectacle com un "show interactiu", on la participació del públic es fa indispensable. Uns músics experimentats que demostren la seva experiència amb un directe contundent i festiu. Amb un repertori basat en el pop-rock espanyol dels 80's fins al més actual. Gaudirem i ballarem amb versions de Radio Futura, Los Rodríguez, Duncan Dhu, El Último de la Fila, Celtas Cortos, Nacha Pop, Hombres G, ...

En acabar, pels volts de les 2 de la matinada, Fi de Festa!

Col.labora: L'Arca del Maresme i Bar de la Plaça.


A les 23h, a l'escola Argentona, CONCERTS amb amb La Banda Biruji, Green Valley, Ebri Knight i DJ Domingo el Gran

La Banda Biruji, són ja la banda de versions de referència del Maresme, presenten un nou concepte d'orquestra de festa major que substitueix el pasodoble pel punk i l'ska vingut des d'Arenys de Munt. Green Valley, fan reggae i són un autèntic fenomen entre els i les joves de tot l'estat i més enllà. Ara, quan ja porten 10 anys fent música, presenten el seu quart treball, Hijos de la tierra. Ebri Knight, El grup més famós d'Argentona i del Maresme no podia faltar aquest any a la nostra festa major. Presenten Foc!, el seu tercer disc amb què s'han consolidat com una de les bandes imprescindibles per entendre la música del nostre país. DJ Domingo el Gran, representa l'esperit de la Garrinada, el profeta, el druida. L’últim sospir de la festa serà una sessió de la qual en sabem poca cosa. El que és segur és que serà històrica!

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dijous
6
agost
2015
Organitza Ajuntament d'Argentona i Comissió de Festa Major
Tipus d'acte Esports, Cinema, Exposició, Festa, Infantils, Música, Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800