Cultura i Festes
Exposició
Presentació Exposició El Maresme: Mirades Nues

Els usuaris/es de l'STO Pere Parera d'Argentona de la Fundació Maresme presenten un recull de pintures basades en la vila d'Argentona i altres indrets del Maresme.

Els usuaris i usuàries participants a l'exposició retraten des del seu particular prisma, sensibilitat i coneixement plàstic l'entorn més quotidià i els racons més propers a ells, entre els quals es troben pobles de l'entorn com Argentona, Vilassar de Mar o Premià de Mar. En aquestes obres surt de relleu l'habilitat i les ganes de fer un treball ben fet, amb hores de dedicació i un esforç particular i col•lectiu que donen com a  resultat un retrat fidel i carregat de personalitat.

La iniciativa de realitzar la següent exposició sorgeix, per una banda, de la necessitat per part de l'STO Pere Parera de vincular-se amb les institucions, equipaments i teixit social del municipi, treball que des d'un temps ençà s'està fomentant, i per altra banda, l'oferiment per part de l'Ajuntament d'Argentona de poder participar a les diferents activitats i actes que es programen al municipi.

parera - Imatge inexistent

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dijous
16
juliol
2015
11h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 11 h
Durada 1/2 hora
Organitza Biblioteca d'Argentona - Fundació Maresme
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Exposició
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800