Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Segona edició del Certamen Literari Vila d'Argentona
Segona edició del Certamen Literari Vila d'Argentona
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Cartell certamen literari - Imatge inexistentEls Amics de la Poesia d'Argentona, amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Argentona, el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell i llibreria Casabella, organitzen la 2a edició del Certamen Literari Vila d'Argentona. El certamen comptarà amb un total de quatre premis als millors treballs en poesia i prosa poètica:

  • Premi Esteve Albert, al millor conjunt de poemes – entre 12 i a15 – i dotat amb 500 euros concedits per l'Ajuntament. 
  • Premi Francesc Burniol, al millor poema d'autor menor de 16 anys, dotat amb 200 euros de premi concedits pel Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell. 
  • Premi Lina Casanovas, al millor poema d'autor local, dotat amb 200 euros concedits per l'Associació de Veïns d'Argentona. 
  • Premi Dolors Monserdà, a la millor prosa poètica, d'extensió no superior a tres folis, i dotat amb 200 euros per gentilesa de Gil Cabrespina. Tots els premiats rebran també un diploma atorgat pels Amics de la Poesia d'Argentona.

Els treballs s'hauran de presentar abans de l'1 de juny al secretari del jurat, Josep Lladó i Pascual, c/ Gran 85 d'Argentona, o bé per correu postal. Per a més informació podeu consultar el web www.argentona.cat o trucar al 937974221 (tardes) o al 667257044.

El veredicte es donarà a conèixer l'1 d'agost en un acte públic al Saló de Pedra. Organitza Amics de la Poesia d'Argentona amb la col.laboració de l'Associació de Veïns d'Argentona. Col.laboren Ajuntament d'Argentona, Centre d'Estudis Argentonins i Casabella.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800